Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)

piatok, 20. jún 2014 06:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Cristian Tello by mohol z Barcelony odísť do Anglicka. Podľa niektorých médií chce mladého španielskeho útočníka získať na hosťovanie anglický Everton.

FC BARCELONA a SAN SEBASTIAN: Dvojnásobnú radosť mal čílsky brankár a dlhoročný kapitán reprezentácie Claudio Bravo. Nielenže pomohol svojmu tímu na MS v Brazílii k historickému triumfu nad úradujúcimi majstrami sveta, ale zároveň spečatil aj svoj prestup z Realu Sociedad San Sebastian do FC Barcelona.

ATLÉTICO MADRID: Oliver Torres počas uplynulej sezóny hosťoval vo Villarreale a ani v nasledujúcom ročníku by sa nemusel presadiť tíme Atlética Madrid. Španielske médiá špekulujú o možnom zapožičaní mladého stredopoliara do FC Porto.

VALENCIA: Anglický Everton urobil španielskej Valencii oficiálnu ponuku na argentínskeho stredopoliara Évera Banegu, no záujem o rodáka s Rosaria majú aj AC Miláno a Marseille.

VALENCIA: Iba pol roka možno bude Juan Antonio Pizzi trénerom Valencie. Podľa informácií zo Španielska ho prezident klubu Amadeo Salvo informoval o tom, že bude v lete prepustený.

DEPORTIVO LA CORUNA: 26-ročný záložník José Carlos po vypršaní zmluvy opustil Rayo Vallecano a upísal sa nováčikovi Primera División Deportivu La Coruña.