Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)

sobota, 21. jún 2014 07:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnsku Chelsea v lete opustí až päť hráčov. Medzi nimi je aj duo skúsených útočníkov Fernando Torres a Romelu Lukaku.

CHELSEA: Kmeňový hráč „The Blues“ Samuel Eto'o sa nebráni podpisu zmluvy s AS Rím. Kamerunský útočník a dvojnásobný majster Afriky však požaduje minimálny plat 60-tisíc libier týždenne.

CHELSEA: Ashley Cole končí v Chelsea FC a vyberá si z ponúk na svoje nové pôsobisko. Podľa najnovších správ majú o skúseného anglického obrancu záujem napríklad AC Miláno a FC Barcelona.

MANCHESTER CITY a WEST BROMWICH: 31-ročný obranca a člen širšieho kádra anglickej reprezentácie Joleon Lescott sa stal novou posilou tímu West Bromwich Albion. Do klubu prichádza zadarmo z Manchestru City, kde sa mu koncom júna skončí zmluva.

WEST BROMWICH a MANCHESTER CITY: Nový tréner West Bromwich Albion Alan Irvine chce do tímu priviesť anglického záložníka Jacka Rodwella z Manchestru City.

LIVERPOOL a MANCHESTER UNITED: Liverpool pravdepodobne pripraví Manchestru United ponuku na ekvádorského stredopoliara Luisa Antonia Valenciu.

MANCHESTER UNITED: Belgický stredopoliar so špecifickým účesom Marouane Fellaini je odhodlaný zostať aj naďalej v Manchestri United a pobiť sa o svoje miesto v zostave. Belgičan prišiel do United len v minulej sezóne z Evertonu, ale v Manchestri sa zatiaľ nedokázal výraznejšie presadiť.

ARSENAL: Španielsky Real Sociedad sa podľa miestnych médií dohodol s londýnskym Arsenalom na zakúpenie práv na Carlosa Velu. 25-ročný útočník síce v San Sebastiane odohral už päť sezón, ale Arsenal má opciu na jeho spätné odkúpenie za štyri milióny eur. Cena práv sa podľa pyrenejských médií pohybuje na hranici 10 miliónov eur.

WEST HAM UNITED: Spolumajiteľ  londýnskeho West Hamu United David Sullivan by rád klubové logo obohatil o slovo "Londýn", aby značka bola viac rozpoznateľná. Sullivan si ale nechce pohnevať fanúšikov a preto o zmene loga nechá rozhodnúť samotných priaznivcov „kladivárov“.