Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)

nedeľa, 22. jún 2014 08:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: O útočníka Luisa Suáreza z Liverpoolu FC sa začala zaujímať katalánska Barcelona, ktorá je za uruguajského útočníka ochotná zaplatiť neuveriteľných 70 miliónov libier.

ARSENAL: Vedenie AC Miláno odkázalo Arsenalu, že ak do severného Londýna chcú priviesť útočníka Maria Balotelliho musí zaplatiť najmenej 30 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Álvaro Negredo podľa španielskych médií túži po prestupe z Manchestru City do Atlética Madrid. 28-ročný španielsky útočník si údajne nerozumie s manažérom Citizens Manuelom Pellegrinim.

CHELSEA: Tréner José Mourinho je presvedčený, že víťazná mentalita a bohaté skúsenosti stredopoliara Cesca Fabregasa pomôžu jeho Chelsea k tomu, aby budúci rok získala ligový titul.

MANCHESTER UNITED: Kapitán futbalistov Ekvádoru Antonio Valencia podpísal nový trojročný kontrakt so svojím súčasným zamestnávateľom Manchester United a do Liverpoolu FC tak neprestúpi. 

MANCHESTER UNITED a CRYSTAL PALACE: Crystal Palace sa počas leta pokúsi získať anglického krídelníka Wilfrieda Zahu z Manchestru United. Rodák z Pobrežia Slonoviny sa zatiaľ na Old Trafford nemôže presadiť a na jar hosťoval v Cardiffe.

TOTTENHAM a SWANSEA: Bony Wilfried by mohol opustiť Swansea a od leta hrať za iný anglický klub, pretože o útočníka Pobrežia Slonoviny údajne stojí londýnsky Tottenham.

PREMIER LEAGUE: Stredopoliar Toni Kroos zrejme do Premier League nezamieri. Dvadsaťštyriročný stredopoliar by mal dodržať zmluvu s Bayernom Mníchov a budúci rok v lete zdarma odísť do Realu Madrid.