Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.)

nedeľa, 22. jún 2014 08:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: O  útočníka Luisa Suáreza z Liverpoolu FC sa začala zaujímať katalánska Barcelona, ktorá je za uruguajského útočníka ochotná zaplatiť neuveriteľných 70 miliónov libier.

REAL MADRID: Stredopoliar Toni Kroos zrejme do anglickej Premier League toto leto nezamieri. Dvadsaťštyriročný stredopoliar by mal dodržať zmluvu s Bayernom Mníchov a budúci rok v lete zdarma odísť do Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Álvaro Negredo podľa španielskych médií túži po prestupe z Manchestru City do Atlética Madrid. 28-ročný španielsky útočník si údajne nerozumie s manažérom Citizens Manuelom Pellegrinim.

VALENCIA: Valencia sa chce pred novou sezónou posilniť a jednu novú akvizíciu si vyhliadla na Ukrajine. Španieli majú veľký záujem o chorvátskeho kapitána Šachtaru Doneck Darija Srnu.

SEVILLA: Tréner Sevilly Unai Emery sa verejne ospravedlnil za prehrešok z minulého štvrtka. Vtedy polícia zastavila jeho vozidlo a Emery neprešiel dychovou skúškou na alkohol.

VILLARREAL: Fabian Frei by mohol opustiť Basilej. Podľa španielskych médií má o 25-ročného švajčiarskeho stredopoliara záujem Villarreal.