Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)

pondelok, 23. jún 2014 06:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Tréner Arséne Wenger sa má čoskoro stretnúť s hráčskym agentom Maria Balotelliho a prediskutovať s ním možnosť prestupu talianskeho útočníka do Arsenalu. Wenger je pripravený za Balotelliho zaplatiť požadovaných 25 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Atlético Madrid už zrejme našlo náhradu za odchádzajúceho Diega Costu. Podľa zákulisných správ je už hotovou vecou prestup novej posily Álvara Negreda z Manchestru City.

MANCHESTER UNITED: Alexander Büttner podľa informácií z ruských médií prestúpil z Manchestru United do Dinama Moskva. Holandský obranca mal údajne s ruským klubom uzavrieť trojročný kontrakt.

LIVERPOOL: Real Madrid pozorne sleduje výkony 19-ročného anglického mladíka s koreňmi na Jamajke Raheema Sterlinga z Liverpoolu, ale s prípadnou ponukou počká až do konca budúcej sezóny.

LIVERPOOL: Útočník Daniel Sturridge nesie vyradenie Anglicka z majstrovstiev sveta už po základnej skupine veľmi ťažko. "Neviem, ako dlho sa ešte budem cítiť takto hrozne, ale tento pocit už nechcem zažiť znova“, uviedol anglický forvard.

LIVERPOOL a SOUTHAMPTON: Liverpool už pomaly stráca záujem o služby anglického stredopoliara Adama Lallanu zo Southamptonu. Dôvodom je požadovaná suma 30 miliónov libier, ktorá pripadá predstaviteľom Liverpoolu ako príliš vysoká.

TOTTENHAM a NEWCASTLE: Tottenham má obavu, že francúzsky brankár Hugo Lloris počas leta odíde do PSG. Preto si Londýnčania za neho pre istotu vyhliadli adekvátnu náhradu. Tou je holandský brankár Tim Krul z Newcastlu.

TOTTENHAM: Iba dvadsaťročný holandský krídelník Memphis Depay z PSV Eindhoven zaujal pozornosť zástupcov Tottenhamu. Hráčova cena sa momentálne na futbalovom trhu odhaduje na 17 miliónov libier.