Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)

pondelok, 23. jún 2014 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Real Madrid pozorne sleduje výkony 19-ročného anglického mladíka s koreňmi na Jamajke Raheema Sterlinga z Liverpoolu, ale s prípadnou ponukou počká až do konca budúcej sezóny.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid už zrejme našlo náhradu za odchádzajúceho Diega Costu. Podľa zákulisných správ je už hotovou vecou prestup novej posily Álvara Negreda z Manchestru City.

VALENCIA: Jonathan Viera pred dvoma rokmi prišiel do Valencie, ale v klube nedostal veľa šancí a tento rok hosťoval v Rayu Vallecano . Vedenie Valencie sa teraz podľa miestnych médií dokonca rozhodlo ukončiť zmluvu s týmto španielskym ofenzívnym záložníkom.

BETIS a ESPANYOL: Záložník Salva Sevilla odmietol ponuku novej zmluvy v Betise Sevilla a stane sa tak voľným hráčom. Tento status by však nemusel mať dlho, pretože o španielskeho záložníka sa údajne zaujíma Espanyol Barcelona.

SEVILLA: Srbský stredopoliar Dušan Tadić by sa mohol sťahovať z holandského Twente do Sevilly, ktorá o jeho príchode už začala rokovať. Výsledok jednania by mal byť známy v najbližších dňoch.

REAL SOCIEDAD: O Antoina Griezmanna majú záujem najbohatšie európske kluby, no francúzsky reprezentant stále nevylučuje svoje zotrvanie v Reale Sociedad.