Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)

utorok, 24. jún 2014 06:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA a MAN UNITED: FC Barcelona stratila záujem angažovať 23-ročného obrancu Eliaquim Mangalu z FC Porto. Táto správa následne vzbudila záujem u anglických velikánov Chelsea FC a Manchestru United. Anglický giganti sú pripravení sa „pobiť“ o služby francúzskeho obrancu s africkými koreňmi už toto leto.

MANCHESTER CITY: V médiách sa už dlho špekuluje o prestupe Álvara Negreda z Manchestru City do madridského Atlética. Predstavitelia manchesterského City sa k prestupu vyjadrili, že prípadný transfer 28-ročného útočníka príde minimálne na 25 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli z Manchestru podľa nepotvrdených správ pripravia ponuku 6 miliónov libier za holandského stredopoliara Nigela de Jonga z milánskeho AC.

SOUTHAMPTON: Tréner Southamptonu Ronald Koeman ponúkol Feyenoordu Rotterdam osem miliónov libier za talianskeho útočníka Graziana Pelleho, ktorému sa posledné dva roky v Holandsku strelecky veľmi darilo.

QUEENS PARK RANGERS: Kamerunský stredopoliar Stéphane Mbia, ktorý v uplynulej sezóne hosťoval z Queen 's Park Rangers v Seville sa do Španielska vracať nebude.  Dlhoročný africký reprezentant by si rád zahral v silnejšom mužstve a bojoval v Lige Majstrov.

SWANSEA: Francúzsky útočník Bafetimbi Gomis údajne zamieril do Swansea, kde bude s tamojším klubom rokovať o podmienkach zmluvy. 29- ročnému útočníkovi končí kontrakt vo francúzskom Lyone a je preto k dispozícii zadarmo.

EVERTON:Alan Stubbs sa má počas nadchádzajúcich dvoch dní stať novým manažérom Hibernian, ktorý zostúpil zo škótskej najvyššej súťaže. 42-ročný bývalý obranca teraz v Evertone trénuje mládež.

PREMIER LEAGUE: Bývalý tréner anglickej reprezentácie Sven Göran Eriksson sa domnieva, že Roy Hodgson si miesto pri národnom tíme udržal len vďaka tomu, že je Angličan.