Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)

utorok, 24. jún 2014 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: FC Barcelona stratila záujem angažovať 23-ročného obrancu Eliaquim Mangalu z FC Porto. Táto správa následne vzbudila záujem u anglických velikánov Chelsea FC a Manchestru United. Anglický giganti sú pripravení sa „pobiť“ o služby francúzskeho obrancu s africkými koreňmi už toto leto.

ATLÉTICO MADRID: V médiách sa už dlho špekuluje o prestupe Álvara Negreda z Manchestru City do madridského Atlética. Predstavitelia manchesterského City sa k prestupu vyjadrili, že prípadný transfer 28-ročného útočníka príde minimálne na 25 miliónov libier.

SEVILLA: Kamerunský stredopoliar Stéphane Mbia, ktorý v uplynulej sezóne hosťoval z Queen 's Park Rangers v Seville sa do Španielska vracať nebude.  Dlhoročný africký reprezentant by si rád zahral v silnejšom mužstve a bojoval v Lige Majstrov.

VILLARREAL: Srbský obranca Antonio Rukavina by mohol zo zostupujúceho Valladolidu prestúpiť do Villarrealu. „Žltá ponorka“ by rada angažovala šikovného obrancu na pravú stranu svojich obranných radov.

CELTA VIGO: Bosniansky záložník Muhamed Bešić by mohol vymeniť maďarskú ligu za španielsku. O 21-ročného stredopoliara v službách Ferencvárosu má záujem Celta Vigo.

LA LIGA: Cordoba CF si v nedeľu vybojovala postup do najvyššej španielskej súťaže. V druhom zápase finále play off II. ligy remizovala Cordoba na ihrisku Las Palmas 1:1. V prvom stretnutí sa obaja súperi rozišli bez gólov.