Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)

streda, 25. jún 2014 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Portugalský krídelník Nani dostal ponuku od Interu Miláno, ktorý je ochotný zaplatiť 12 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli kúpili za 36 miliónov eur Andera Herreru z Bilbaa. Čiastka bola zakotvená ako výkupná klauzula španielskeho záložníka, o ktorého možnom prestupe do Manchestru sa písalo už v zime.

MANCHESTER UNITED: Dinamo Moskva kúpilo holandského obrancu Alexandra Büttnera. Cena, ktorú ruský klub zaplatí, ešte známa nie je.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED:  Zotrvanie Ángela Di Mariu v Reale Madrid nie je vôbec isté a zváži aj ponuky anglických veľkoklubov.

CHELSEA: Podľa niektorých informácií The Blues v lete nepustia Romela Lukaka a pokúsia sa ho využiť vo svojom kádri.

CHELSEA: Brazílsky reprezentant Oscar priznal, že ho kontaktovali predstavitelia francúzskeho PSG. Počas šampionátu sa ale nič riešiť nebude.

CHELSEA & SUNDERLAND: The Black Cats zasnívali o kúpe 19-ročného stopéra Kurta Zoumu.

SUNDERLAND: Skúsený írsky obranca John O’Shea dobre vie o záujme Tottenhamu, ale je odhodlaný ostať verný Čiernym mačkám.

LIVERPOOL: Podľa slov otca Luisa Suáreza nastal čas opustiť Anglicko. Tam sa už Uruguajčan stal hviezdou a nemá si viac čo dokazovať.

LIVERPOOL: Španiel Luis Alberto sa na Anfield Road nedokázal uchytiť a nepodarí sa mu to ani v budúcej sezóne. Málaga údajne dohaduje jeho ročné hosťovanie.

MANCHESTER CITY: Yaya Touré kritizuje vedenie za to, že ho po sezóne nepustilo za svojím umierajúcim bratom. Krátko pred Majstrovstvami sveta musel byť na oslavách v Abu Dhabí a nedávno jeho brat umrel.

TOTTENHAM: Belgický útočník Divock Origi už stihol v Európe vzbudiť pozornosť a vyjednávať s ním chcú začať Spurs.

SOUTHAMPTON: Odchod 18-ročného obrancu Luka Shawa je o niečo nereálnejší. Nový tréner ho neplánuje pustiť lacnejšie ako za 40 miliónov libier.

SWANSEA CITY & WEST HAM: Za 6 miliónov libier by mohol útočník Michu opustiť svoje doterajšie pôsobisku a odísť ku Kladivárom. Tento prestup ale chce ešte zastaviť Neapol.

WEST HAM: Stade de Reims je v intenzívnom kontakte s The Hammers a dohaduje prestup defenzívne ladeného Princea Oniangueho.

QPR: Správy o príchode Ria Ferdinanda sú už potvrdené. Nováčik Premier League tak získal slušný úlovok do zadných radov.

LEICESTER CITY: Odmenou za dotiahnutie klubu medzi anglickú elitu bude pre manažéra Nigela Pearsona predĺženie zmluvy .