Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)

nedeľa, 29. jún 2014 10:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Vedenie už vyčlenilo 67 miliónov libier, ktoré by mali byť investované do kúpy Paula Pogbu z Juventusu a Pierra Emericka Aubameyanga z Dortmundu.

MANCHESTER UNITED: V súvislosti s novým manažérom je mužstvo často spájané s holandskými posilami. Po skončení Majstrovstiev sveta sa chystá vyjednávať s Feyenoordom o prestupe pravého obrancu Daryl Janmaata.

MANCHESTER UNITED: Dinamo Moskva a Červení diabli dokončili prestup Alexandra Büttnera do Ruska. Kupca zaplatil 5 miliónov eur.

ARSENAL: Príchod Maria Balotelliho na Emirates Stadium už bol takmer premlčaný, ale Talian si ho možno vydupe. Kontroverzného útočníka údajne rozčúlilo, že klub mu nevyjadril žiadnu podporu po pokazených Majstrovstvách sveta.

ARSENAL: Do hry o stredopoliara Artura Vidala z Juventusu sa zapoja aj The Gunners. Tí ponúknu 44 miliónov libier, čím výrazne prevýšia ponuku Manchestru United.

MANCHESTER CITY: Bacary Sagna, nová posila Citizens, je presvedčený, že Francúzsko musí vyhrať Majstrovstvá sveta. „Ak by sme nezískali trofej, bol by to obrovský neúspech. Máme 11 hráčov základu, ale všetkých 23 je veľmi dôležitých.“ povedal pred zápasom s Nigériou.

LIVERPOOL: Za 25 miliónov libier by sa v lete mohlo podariť získať talentovaného Lazara Markovića z Benficy Lisabon.

LIVERPOOL: Oslabený Uruguaj včera podľahol Kolumbii 0:2 a vypadol z MS.  Dres Luisa Suáreza pritom v šatni visel, akoby mal normálne nastúpiť. Sám pritom stále trvá na tom, že Chielliniho rozhodne nechcel úmyselne uhryznúť. Zároveň prostredníctvom sociálnej siete poďakoval všetkým, ktorí ho podporujú.

TOTTENHAM: V krátkom čase by mohli prísť do tímu dve posily. Esteban Cambiasso z Interu Miláno, ktorému končí zmluva, je údajne už veľmi blízko podpisu. Druhým hráčom je obranca Ben Davies zo Swansea City.

NEWCASTLE: 22-ročný obranca James Tavernier prestupuje do Wiganu. Druholigistovi sa upísal na tri roky.

SWANSEA CITY: Odchod útočníka Michuho bude zrejme čoskoro spečatený. 2-gólový ligový strelec z minulej sezóny je na zdravotnej prehliadke v Neapole.

SOUTHAMPTON: Francúzsky záložník Morgan Schneiderlin je považovaný za ďalšieho hráča, ktorý by mohol opustiť Svätcov. „Hovoril som s predstaviteľmi svojho klubu. Poznajú moju pozíciu, moje stanovisko a uvidíme ako sa veci vyvinú.“ zahmlieval pred novinármi.

SOUTHAMPTON: O 28–ročného útočníka Feyenoordu, Graziana Pellého, sa začal zaujímať ďalší anglický klub. Po Leicestri City je to Southampton.

WEST BROMWICH: Najväčšou prestupovou prioritou pre The Baggies bude zrejme útočník Watfordu, Troy Deeney. Ten je aktuálne na predaj.