Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)

utorok, 1. júl 2014 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Podľa niektorých zdrojov odchod hviezdneho Luisa Suáreza do Barcelony zďaleka nie je vylúčený.  V takom prípade by opačným smerom putoval Alexis Sánchez.

LIVERPOOL: Iné riešenie trestu Luisa Suáreza ponúka kosovský tím Hajvalia. Kosovo totiž nie je členom FIFA a potrestaný útočník by tam mohol počas zákazu činnosti hosťovať. Ponuka je ale zatiaľ verejnosťou považovaná skôr ako vtip.

MANCHESTER CITY: Citizens pravdepodobne získajú 21-ročného argentínskeho záložníka Bruna Zuciliniho. Okamžite ho ale pošlú na ročné hosťovanie do Villarrealu.

CHELSEA: Brazílsky obranca Wallace sa v drese The Blues ešte neukáže. Z Londýna odchádza na hosťovanie do holandského Vitesse.

ARSENAL: Londýnsky klub ponúkne Realu Madrid 23 miliónov libier za Samiho Khediru. Toho by chceli postaviť do stredu poľa k Mesutovi Özilovi a vytvoriť tak silné nemecké duo.

ARSENAL: Atlético Madrid vraj už vie ako získa 29-ročného Santiho Cazorlu. Chystá sa predať Ardu Turana a použiť financie zarobené na tomto obchode.

SWANSEA CITY: Médiá poháňajú prestup Michua do Neapola, ale prezident waleského klubu to rázne popiera. Podľa jeho slov dokonca Swansea ešte nedostala oficiálnu ponuku.

SWANSEA CITY: Labute ulovili v škótskom Falkirku 19-ročného obrancu Stephena Kingsleyho. Obe stany sa dohodli na trojročnom kontrakte.

ASTON VILLA: Pôsobenie v Birminghame, ktoré začalo v roku 2011, sa pre Darrena Benta možno končí. Villans ho údajne plánujú predať a veľkú šancu tak má niektorý z viacerých tureckých záujemcov.

HULL CITY: Krídelník Robert Snodgrass si včera podal ruku s vedením Hullu a definitívne prestúpil z Norwichu City.

HULL CITY: Hull javí veľký záujem o 22-ročného Toma Inceho a všetci v tíme Tigrov veria, že sa tento hráč v lete stane novou posilou.

WEST HAM: Brankárovi Marcovi Ameliovi v AC Miláne končí zmluva a je v pokročilom štádiu dohadovania svojho pôsobenia u The Hammers.