Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)

streda, 2. júl 2014 10:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Španielsky reprezentant Diego Costa sa stal definitívne hráčom Chelsea Londýn. Anglický klub jeho prestup z Atlética Madrid potvrdil včera v oficiálnom stanovisku.

CHELSEA: Anglický klub Chelsea Londýn opúšťajú obranca Ashley Cole a útočník Samuel Eto'o, ktorým sa skončili zmluvy. O ďalší rok predĺžil londýnsky klub kontrakt s brankárom Markom Schwarzerom.

CHELSEA: Anglický stredopoliar Frank Lampard by sa mal stať novou posilou Melbourne City. Vedenie londýnskej Chelsea už údajne dospelo s predstaviteľmi austrálskeho klubu k dohode.

MANCHESTER CITY: Španielske Atlético Madrid ponúkne Manchestru City 20 miliónov libier za 28- ročného španielskeho útočníka Alvara Negreda. Podľa španielskych médií to ale údajne nemusí byť konečná cena za prestup.

MANCHESTER CITY: Manchester City by rád k ​​brankárovi Joe Hartovi získal 32-ročného argentínskeho gólmana Willyho Caballeru z Malagy, ktorý by mohol prísť za sedem miliónov libier.

ARSENAL a LIVERPOOL: Arsenal a Liverpool sa pokúsia získať 27- ročného kostarického brankára Keylora Navasa, ktorý má v zmluve so španielskym Levante výkupnú klauzulu vo výške 6,5 milióna libier.

LIVERPOOL: Liverpool FC skompletizoval prestup stredopoliara Adama Lallanu zo Southamptonu. Dvadsaťšesťročný anglický reprezentant je už druhým hráčom "Saints", ktorý posilnil Liverpool. Už pred ním prestúpil na Anfield Road útočník Rickie Lambert.

NEWCASTLE UNITED: Holandský reprezentant Siem de Jong opúšťa Ajax Amsterdam a od novej sezóny bude obliekať dres Newcastlu United. S klubom anglickej Premier League sa dohodol na šesťročnej zmluve.

ASTON VILLA: Asistentom trénera Paula Lamberta v anglickom klube Aston Villa sa stal Roy Keane. Dlhoročný hráč Manchestru United zostáva ale aj naďalej asistentom trénera írskej reprezentácie.