Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)

štvrtok, 3. júl 2014 06:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V Londýne sa stretli zástupcovia FC Barcelona a FC Liverpool, aby prerokovali prestup uruguajského futbalového útočníka Luisa Suáreza. Katalánci vedú pelotón záujemcov o služby 27-ročného najlepšieho strelca Premier League v minulej sezóne.

LIVERPOOL: Niektoré bulvárne noviny prišli s veľmi prekvapivou špekuláciou. A tou je, že ak sa bude Luis Suárez sťahovať do Barcelony, tak predstavitelia Liverpoolu sú pripravení zlanáriť Maria Balotelliho z AC Milán.

LIVERPOOL a SOUTHAMPTON: Nová posila Liverpoolu Adam Lallana si v novinách v Southamptone kúpila celú stranu, na ktorej sa rozlúčil s fanúšikmi Saints.

ARSENAL a NEWCASTLE: Arsenal po majstrovstvách sveta oznámi príchod francúzskeho obrancu Mathieua Debuchyho z Newcastlu United.

MANCHESTER UNITED: Louis van Gaal privedie do tímu ďalšieho zadáka, ktorým bude 22- ročný Holanďan Stefan de Vrij z Feyenoordu Rotterdam.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli už pripravujú svoju ponuku vo výške 20 miliónov libier za nemeckého obrancu Matsa Hummelsa z Dortmundu.

SOUTHAMPTON: Novou posilou trénera Ronalda Koemana sa stane srbský stredopoliar Dušan Tadič z Twente Enschede. Prestup by mal stáť 9 miliónov libier.

SWANSEA: Španielsky útočník Miguel Pérez Cuesta známy ako Michu je v velšskom Swansea nespokojný. 28-ročný rodák z Ovieda by rád ešte toto leto prestúpil do Atlética Madrid.