Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)

piatok, 4. júl 2014 08:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Podľa informácií anglických médií by sa prestup Luisa Suáreza z FC Liverpool do Barcelony mohol uskutočniť ešte tento týždeň. Kluby sú už údajne blízko k tomu, aby sa dohodli na prestupovej čiastke a Suárezovi by tak už nič nemalo brániť v odchode z Liverpoolu.

LIVERPOOL: Anglický klub FC Liverpool získal stredopoliara Emreho Cana z Bayeru Leverkusen. Oba kluby sa na prestupe mládežníckeho reprezentanta Nemecka dohodli už minulý mesiac a v týchto dňoch dotiahli do konca potrebné formality.

LIVERPOOL a ARSENAL: Anglickí velikáni Arsenal a Liverpool spolu na diaľku bojujú o podpis dvadsaťpäťročného čílskeho krídelníka Alexisa Sáncheza z Barcelony. Katalánsky veľkoklub by si ale rád svojho útočníka v tíme udržal aj naďalej.

CHELSEA: Brazílsky obranca Felipe Luis z Atlética Madrid chce prestúpiť do Chelsea a podľa miestnych médií urobí všetko pre to, aby vedenie španielskeho klubu k tomuto kroku prinútil.

MANCHESTER CITY: Juventus Turín sa na hosťovanie snaží získať srbského obrancu Matiju Nastasića z Manchestru City.

MANCHESTER UNITED: Manchester United môže kúpiť mladého portugalského stredopoliara Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon, ale musí zložiť finančné výkupné vo výške 37 miliónov libier.

ASTON VILLA: Roy Keane krátko po svojom menovaní na pozíciu asistenta kouča Aston Villy vyhlásil, že jeho povesť zlého muža nie je oprávnená a že si ju ani v najmenšom nezaslúži.

PREMIER LEAGUE: Útočník Samuel Eto'o, ktorému vypršala zmluva s Chelsea možno zostane na ostrovoch. O služby skúseného kamerunského zakončovateľa má záujem Arsenal a Everton.