Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (6.7.)

nedeľa, 6. júl 2014 08:57 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (6.7.)
Správy dňa z NHL a KHL (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NHL

TORONTO: Vedenie Toronta Maple Leafs sa údajne usiluje o podpis zmluvy s voľným hráčom Nikolajom Khabibulinom, ktorý by tak mohol ako tímová dvojka kryť v nasledujúcej sezóne chrbát Jonathanovi Bernierovi.

WASHINGTON: Útočník Washingtonu Capitals Tom Wilson si doma pri páde poranil členok a podľa prvých lekárskych prognóz je ohrozený jeho štart v úvode sezóny National Hockey League.

COLUMBUS: Columbus Blue Jackets sa dohodol na predĺžení spolupráce s útočníkom Davidom Savardom o dva roky v hodnote 2,6 miliónov dolárov.

VANCOUVER: Dres Vancouveru Canucks bude aj v nasledujúce sezóne obliekať útočník Chris Tanev, ktorý sa s vedením kanadského tímu dohodol na ročnej zmluve v hodnote dvoch miliónov amerických dolárov.

KHL

SEZÓNA 2014/2015: Nový ročník Kontinentálnej hokejovej ligy 2014/2015 otvorí prvým zápasom úradujúci majster z Metallurgu Magnitogorsk, ktorý si sily zmeria s moskovským Dynamom. Termín začiatku novej sezóne ešte nie je známy, rovnako ako aj ostatný žreb ruskej nadnárodnej súťaže.