Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)

nedeľa, 6. júl 2014 08:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens uviedlo, že nechce predávať svojho útočníka Álvara Negreda pod cenu 25 miliónov libier.

LIVERPOOL: Dobré výkony na svetovom šampionáte v Brazílii možno otvoria cestu do Anglicka americkému obrancovi zo Seattlu DeAndre Yedlinovi. Dvadsaťročného beka totiž lanári Liverpool.

LIVERPOOL: Holandský útočník Klaas-Jan Huntelaar by sa z nemeckého Schalke 04 mohol sťahovať na Britské ostrovy, kde o jeho služby prejavil záujem Liverpool FC.

LIVERPOOL: Podľa legendárneho stredopoliara Paula Scholesa urobí Luis Suárez chybu ak sa skutočne upíše Barcelone. Po boku Lionela Messiho sa vraj nebude cítiť dobre a do tímu nezapadne.

CHELSEA: Obranca Ashley Cole zrejme dlho bez angažmánu  nebude. Bývalý zadák Chelsea i anglickej reprezentácie rokuje o možnosti presunu do talianskeho AS Rím.

CHELSEA: Londýnska Chelsea znovu vstúpila do boja o nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov. No väčšina futbalových odborníkov a médií dáva väčšiu šancu na angažovanie nemeckého talentu španielskemu gigantovi Realu Madrid.

ARSENAL a NEWCASTLE UNITED: Francúzsky reprezentant Mathieu Debuchy po vypadnutí vo štvrťfinále majstrovstiev sveta s Nemeckom potvrdil informácie médií, že v budúcej sezóne bude hrať za Arsenal. Na pravom kraji obrany tak nahradí svojho krajana Bacaryho Sagna, ktorý odišiel do Manchestru City. Arsenal podľa britských médií za Debuchyho zaplatí Newcastlu 7,9 milióna libier.

WEST HAM: West Ham pripravuje ponuku vo výške 12 miliónov libier na Ennera Valenciu. Ekvádorský reprezentant strelil na svetovom šampionáte tri góly - všetky, ktoré Ekvádor dal.