Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.)

nedeľa, 6. júl 2014 08:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Futbalová legenda Realu Madrid Alfredo Di Stefano je stále v kóme. Stav bývalého hviezdneho útočníka je stabilizovaný, ale vážny. Podľa vyjadrenia nemocnice dýcha za pomoci prístrojov.

REAL MADRID: Londýnska Chelsea znovu vstúpila do boja o nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov. No väčšina futbalových odborníkov a médií dáva väčšiu šancu na angažovanie nemeckého talentu španielskemu gigantovi Realu Madrid.

FC BARCELONA: Podľa legendárneho stredopoliara Paula Scholesa urobí Luis Suárez chybu ak sa skutočne upíše Barcelone. Po boku Lionela Messiho sa vraj nebude cítiť dobre a do tímu nezapadne.

VALENCIA: Nicolás Otamendi bol predstavený ako nová posila Valencie, kam prestúpil z FC Porto. Oba kluby transfer dohodli už v zime, no argentínsky obranca vtedy ešte zamieril z Portugalska na hosťovanie do Atlética Mineiro.

CELTA VIGO: Carles Planas sa stane ďalším hráčom, ktorý zamieri z rezervného tímu Barcelony do Celty Vigo. Kluby sú dohodnuté a 23-ročný obranca podpíše zmluvu na tri roky hneď po tom, čo úspešne prejde zdravotnou prehliadkou.

DEPORTIVO LA CORUNA: Deportivo La Coruña sa vracia medzi španielsku elitu a preto si hľadá nové posily. Klub pracuje na príchodoch kamerunského stredopoliara Ajaxu Amsterdam Eyonga Enoha a útočníka Realu Sociedad Diega Ifrána