Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)

pondelok, 7. júl 2014 06:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: The Reds sú ochotní pustiť slovenského stopéra Martina Škrtela, ale len za predpokladu, že na trhu zoženú adekvátnu náhradu.

LIVERPOOL: Liverpool za predaj Luisa Suáreza do Barcelony údajne utŕži presne 75,5 milióna libier. Prestup by mal byť potvrdený na začiatku budúceho týždňa.

LIVERPOOL a SOUTHAMPTON: Chorvátsky reprezentant Dejan Lovren chce opustiť Southampton a prestúpiť do Liverpoolu.

CHELSEA: Záložník Frank Lampard má podľa všetkého jasno o svojej budúcnosti. Dlhoročný futbalista a už aj legenda Chelsea podľa všetkého zamieri do amerického New York City.

ARSENAL a SOUTHAMPTON: Kouč Arséne Wenger chce svoj ​​londýnsky Arsenal posilniť o kvalitného stredného záložníka a preto svoju pozornosť upriamil na dva ciele - Samira Khediru z Realu Madrid a Morgana Schneiderlina zo Southamptonu.

MANCHESTER CITY a EVERTON: Everton nemieni predávať svojho stredopoliara a rodáka z Liverpoolu Rossa Barkleyho a akúkoľvek ponuku od Manchestru City okamžite odmietne.

MANCHESTER CITY: Francúzsky záložník Samir Nasri by mal čoskoro s Manchestrom City podpísať novú zmluvu, podľa ktorej prekvapivo zarobí o 40 000 libier týždenne menej ako doteraz.

PREMIER LEAGUE: Futbalová asociácia plánuje vypracovať analýzu, ktorá odhalí všetky chyby a nedostatky v hre Anglicka na končiacich majstrovstvách sveta. Albion v Brazílii po nepresvedčivých výkonoch skončil už po základnej skupine.