Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)

utorok, 8. júl 2014 06:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Útočník FC Chelsea Romelu Lukaku sa v najbližších dňoch bude musieť rozhodnúť, čo ďalej s jeho kariérou. Lukaku hosťoval v uplynulom ročníku v Evertone, kde sa stal miláčikom tribún. Práve predstavitelia Evertonu veria, že by mohli belgického reprezentanta získať natrvalo. 

CHELSEA: Novou posilou talianskeho klubu AS Rím sa stal anglický obranca Ashley Cole. Včera to oznámilo vedenie účastníka Serie A.

MANCHESTER UNITED: Predstavitelia Feyenoordu Rotterdam odkázali Manchestru United, že musí ešte navýšiť svoju pôvodnú ponuku na obrancu Daryla Janmaata, ktorý patrí medzi opory holandského klubu.

MANCHESTER UNITED: Tréner Louis van Gaal údajne bude s Manchestrom United hrať rovnaké rozostavenie ako s holandskou reprezentáciou, a to 3-4-3.

MANCHESTER UNITED: Jedným z asistentov trénera Louisa van Gaala v Manchestri United bude aj Albert Stuivenberg. Ten sa kvôli angažmánu na Old Trafford vzdá pozície trénera holandského národného tímu do 21 rokov.

MANCHESTER UNITED: Fiorentina sa podľa niektorých talianskych médií zaujíma o Marouane Fellainiho. Belgický stredopoliar má za sebou prvú sezónu v Manchestri United, v ktorej sa mu ale veľmi nedarilo.

NEWCASTLE:Moussa Sissoko pred rokom prestúpil z Toulouse do Newcastlu, no teraz by sa do Francúzska mohol vrátiť. O 24-ročného francúzskeho stredopoliara má záujem AS Monaco.

SOUTHAMPTON: Southampton podľa anglických médií ponúkne osem miliónov libier za škótskeho brankára Davida Marshalla z Cardiffu City, ktorý zostúpil z PL.