Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)

štvrtok, 10. júl 2014 10:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Marocký stopér Mehdi Benatia sa údajne pripravuje na novú sezónu zatiaľ individuálne, čím si chce vydupať prestup z AS Rím k Citizens. Novšie správy hovoria o tom, že všetko bude hotové 21.júla.

CHELSEA: Od včera môže José Mourinho počítať s 19-ročným záložníkom Mariom Pašalićom. Chorvátsky reprezentant do 21 rokov bol aj v širšej nominácii na šampionát v Brazílii. Do Londýna prestúpil z Hajduku Split.

ARSENAL: Toulouse FC sa už zmierilo s tým, že v krátkom čase príde o Sergea Auriera. Pravý obranca z Pobrežia Slonoviny ale popiera údajnú dohodu s Arsenalom napriek tomu, že Premier League je jeho vysnenou súťažou.

EVERTON: Defenzívny záložník Carlos Sánchez Moreno z Elche možno čoskoro posilní mužstvo. Liverpoolsky klub využije výkupnú klauzulu kolumbijského reprezentanta.

NEWCASTLE: Podľa viacerých zdrojov sa vedenie sústredí na príchod pravého obrancu Mauricia Islu, ktorému sa nedarilo uchytiť sa v Juventuse.

LIVERPOOL & SWANSEA: Manažér The Reds, Brendan Rodgers, túži po dvoch hráčoch zo svojho bývalého klubu. Rád by priviedol útočníka Bonyho Wilfrieda a obrancu Bena Daviesa.

SWANSEA CITY: Labute by si chceli poistiť spoluprácu s krídelníkom Wayneom Routledgom na čo najdlhšiu dobu. Ponúkajú mu predĺženie zmluvy do leta 2018.

SOUTHAMPTON: Bývalý reprezentant Walesu do 21 rokov, Lloyd Isgrove, sa dohodol na predĺžení kontraktu so Saints o jeden rok.

CRYSTAL PALACE: Čoskoro by mala byť podpísaná nová dvojročná zmluva Marouana Chamakha. Maročan v minulej sezóne nastrieľal 5 gólov.

ASTON VILLA: Dánsky útočník Nicklas Helenius na rok opúšťa Birmingham a odíde na hosťovanie do Aalborgu. Práve z tohto klubu do Anglicka prišiel.

WEST HAM: O krídelníkovi Jehvenovi Konopľankovi sa písalo už v zimnom prestupovom termíne. Teraz sa ho pokúsia získať Kladivári. Tí ponúkajú Dnepropetrovsku 9,5 milióna libier.

WEST HAM: 19-ročný záložník Diego Poyet opúšťa Charlton Athletic, svoj materský klub, a od nového ročníka bude zarezávať vo West Hame.

WEST BROMWICH: Manažér Alan Irvine verí, že v budúcom ročníku bude môcť počítať s Jamesom Morrisonom a Chrisom Bruntom.