Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)

štvrtok, 10. júl 2014 12:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

94 miliónov na Hummelsa s Di Mariom

Vedenie Manchestru United podľa britskej tlače plánuje vyčleniť astronomických 94 miliónov libier na kúpu nemeckého stopéra Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund a argentínskeho krídelníka Angela Di Mariu z Realu Madrid.

Drogba čaká na ponuku Juventusu

Legenda Chelsea a reprezentácie Pobrežia Slonoviny Didier Drogba podľa dostupných informácií čaká na ponuku z Juventusu Turín.  Skúsený kanonier sa rozhodol nepokračovať v tureckom Galatasaraye a práve Stará Dáma sa má o jeho služby zaujímať.

Suarez bude stáť 88 miliónov eur

Uruguajský kanonier Luis Suarez bude podľa Daily Mirror stáť Barcelonu nakoniec 88 miliónov eur a celý transfer by mal byť oficiálne potvrdený najneskôr do 24 hodín.

Potvrdený odchod Alexisa do Arsenalu

Odchod Alexisa Sancheza z Barcelony do Arsenalu potvrdil na sociálnej sieti aj jeho kaderník, ktorý fanúšikov informoval, že jeho slávny klient sa s ním bol rozlúčiť. Alexis by mal v Londýne podpísať päťročný kontrakt.

Adrien Rabiot do Chelsea?

Veľký talent francúzskeho futbalu Adrien Rabiot, ktorý je kmeňovým hráčom Parížu Saint- Germain by sa podľa rozličných zahraničných zdrojov mohol sťahovať do londýnskej Chelsea. Či by však dostal šancu v prvom tíme The Blues je len ťažko predpovedateľné.

Ospina možno ku Gunners

David Ospina, ktorý patril medzi najlepších hráčov Kolumbie na MS 2014 by mohol podľa aktuálnych informácií vymeniť francúzske OSG Nice za anglický Arsenal.

Lukaku nechce ísť k Spurs

Belgický kanonier Romelu Lukaku je podľa anglických bulvárnych plátkov potešený záujmom Tottenhamu Hotspur, no útočník Chelsea mal ponuku Kohútov odmietnuť.

Khedira veľmi blízko Arsenalu

Veľmi blízko k prestupu do Arsenalu má byť stredopoliar Realu Madrid Sami Khedira, ktorého počas MS pozorne sleduje kouč Gunners Arsene Wenger a netají sa tým, že by ho vo svojej záložnej rade privítal.

Tottenham chce dotiahnuť Draxlera

Vedenie Tottenhamu Hotspur si robí zálusk na talentovaného nemeckého stredopoliara Juliana Draxlera, ktorý momentálne oblieka dres Schalke 04 Gelsenkirchen. Trhová cena? 20,3 milióna libier.