Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)

piatok, 11. júl 2014 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Cez víkend má byť spečatený prestup Luisa Suáreza do Barcelony. Katalánci za uruguajskú hviezdu zaplatia 75 miliónov libier (88 miliónov eur).

LIVERPOOL: Mladý Srb Lazar Marković z Benficy Lisabon by mal v krátkom čase absolvovať v Liverpoole zdravotnú prehliadku.

CHELSEA: Na Stamford Bridge už majú predstavu o náhrade za Ashleyho Colea. Stať sa ňou má Brazílčan Filipe Luis z Atlética Madrid.

CHELSEA: Do veľkých špekulácii je zapletený francúzsky talent Paul Pogba. Ten údajne rozhlasuje, že sa čoskoro dohodne jeho prestup z Juventusu do londýnskej Chelsea.

ARSENAL: Fanúšikovia Kanonierov sa od budúcej sezóny môžu tešiť na Alexisa Sáncheza. Klub už potvrdil, že Čiľana z Barcelony ulovil za 35 miliónov libier.

ARSENAL: The Gunners odkázali Fiorentine, že za 32-ročného záložníka Mikela Artetu musí ponúknuť minimálne 6 miliónov libier.

ARSENAL: Londýnčania lanária Samiho Khediru tak intenzívne, že z neho chcú spraviť najlepšie plateného hráča mužstva.

MANCHESTER CITY: Francúz Samir Nasri sa nechystá Manchester opustiť, čo zdokumentoval podpísaním zmluvy na 5 rokov.

MANCHESTER UNITED: Louis Van Gaal by mohol v lete do tímu priviesť svojho krajana Wesleyho Sneijdera, za ktorého anglický klub už ponúkol Galatasarayu 16 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Jednou z posíl Red Devils by sa mohol stať aj 26-ročný krídelník Juan Cuadrado. Kolumbijčan aktuálne patrí Fiorentine.

MANCHESTER UNITED: Po odchode Patricea Evru ostane na ľavom okraji obrany diera. Tú by vedenie chcelo zaplátať Švajčiarom Ricardom Rodriguezom z Wolfsburgu.

TOTTENHAM: Všetky špekulácie o odchode Huga Llorisa boli vyvrátené. Brankárska jednotka podpísala päťročný kontrakt.

TOTTENHAM & SWANSEA CITY: Veľké dohadovanie v posledných dňoch prebieha medzi Spurs a Swans. Do waleského klubu by mohol prestúpiť Gylfi Sigurdsson, zatiaľ čo Ben Davies môže posilniť Tottenham.

WEST HAM: Jeden z objavov Majstrovstiev sveta, Enner Valencia, má prestúpiť z CF Pachuca do West Hamu. Napriek záujmu z celej Európy je práve tento tím najbližšie podpisu.

QPR: 34-ročný brankár Robert Green hájil bránu QPR pri postupe do Premier League a ako odmenu dostal predĺženie zmluvy o 2 roky.