Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)

piatok, 11. júl 2014 13:08 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Alexis hráčom Arsenalu

To, o čom sa diskutovalo dlhé dni sa včera stalo skutočnosťou. Čilský reprezentant Alexis Sanchez bol včera predstavený ako letná posila londýnskeho Arsenalu. Gunners mali za jeho služby zaplatiť približne 33 miliónov eur, pričom hráč podpísal na Emirates Stadium päťročný kontrakt. Alexis bude nosiť na drese číslo 17 a má jasný postoj: „Som šťastný“, vyhlásil.

Di Maria sa dohodol na podmienkach

Denník Metro oznámil, že argentínske krídlo Angel Di Maria sa dohodlo na podmienkach zmluvy s Manchestrom United. Je známe, že Red Devils majú o hviezdu Realu Madrid obrovský záujem. Trhová cena? Približne 45 miliónov eur.

Pogba v Londýne

Hviezda Juventusu Turín Paul Pogba bola včera videná v Londýne. Viacerí fanúšikovia sa s francúzskym stredopoliarom stihli odfotiť a nezávisle od seba na sociálnej sieti informovali o tom, že im Pogba povedal, že sa stane posilou Chelsea. Či si z nich robil nedávny Golden Boy iba „srandu“, či si to dotyční vymysleli, alebo ide o skutočnosť by sme sa mali dozvedieť v najbližších dňoch.

Griezmann do Chelsea?

Francúzsky talent Antoine Griezmann by sa mohol stať ďalšou letnou posilou Chelsea, informujú anglické médiá. Trhová cena tohto krídelníka sa pohybuje na úrovni 30 miliónov eur, pričom včera bol oznámený priateľský zápas Chelsea- Real Sociedad, ktorý by sa mal odohrať na začiatku augusta. Ide o indíciu k blížiacemu sa prestupu?

Filipe Luis príde do Londýna

Aj ďalšia dnešná špekulácia pochádza z tábora Chelsea FC. Anglická tlač tvrdí, že brazílsky ľavý obranca Atlética Madrid Filipe Luis sa už v najbližších dňoch stane posilou The Blues, pričom jeho trhová cena sa pohybuje na úrovni 20 miliónov libier.

Mourinho chce Drogbu späť

Bulvárny denník Daily Mail dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej chce José Mourinho priviesť do Chelsea späť Didiera Drogbu, ktorý by sa na Stamford Bridge stal hrajúcim asistentom trénera. Drogba je po konci v Galatasarayi Istanbul momentálne voľným hráčom, o jeho služby sa zaujíma napríklad Juventus.

Real Madrid zmapuje ponuky

Katalánsky denník Sport píše o tom, že Real Madrid sa bude zaoberať ponukami na prestup Samiho Khediru. Najväčším záujemcom o služby nemeckého reprezentanta je kouč Arsenalu Londýn Arsene Wenger.

Gustavo do Monaca?

Brazílsky stredopoliar Luiz Gustavo, ktorý momentálne oblieka dres nemeckého Vfl Wolfsburg by sa mohol sťahovať do Monaka, kde sa o jeho služby eminentne zaujíma miestne AS.