Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (13.7.)

nedeľa, 13. júl 2014 08:56 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (13.7.)
Správy dňa z NHL a KHL (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NHL

TAMPA BAY: Richard Pánik si po uplynulej nevydarenej sezóne bude môcť napraviť svoje renomé. S vedením Tampy Bay Lightning sa dohodol na ročnom dvojcestnom kontrakte. 23-ročný krídelník tak bude v budúcej sezóne bojovať o post v prvom tíme „Bolts“.

ARIZONA: Útočník David Moss sa napokon do KHL sťahovať nebude. S vedením Arizony Coyotes sa dohodol na novej ročnej zmluve, ktorej finančné náležitosti neboli doposiaľ zverejnené.

PITTSBURGH: V organizácii Pittsburghu Penguins ostáva útočník Jayson Megna, ktorý sa s vedením „tučniakov“ dohodol na ročnom dvojcestnom kontrakte v hodnote 874 tisíc USD.

PITTSBURGH: Pittsburgh Penguins v ten istý deň podpísal dvojcestný ročný kontrakt s obrancom Philipom Samuelssonom, ktorý ak sa udrží v prvom tíme „Pens“, obdrží 550 000 amerických dolárov.

MINNESOTA: Minnesota Wild získala do svojich radov útočníka Jordana Schroedera, ktorý prichádza z Vancouveru Canucks. S „divochmi“ sa dohodol na dvojročnej spolupráci.

KHL

NOVOKUZNECK: Celok Metallurgu Novokuzneck pred novou sezónou podľa všetkého posilní útočník Ryan Stoa. 27-ročný forward strávil s výnimkou troch zápasov v NHL na farme Washingtonu Capitals v Hershey Bears.

CSKA: Cennú posilu získali do svojich radov predstavitelia CSKA Moskva, ktorí sa dohodli na ročnom kontrakte s francúzskym útočníkom Stéphanem Da Costom. 25-ročný forward naposledy obliekal dres Ottawy Senators.

SOČI: Nováčik Kontinentálnej hokejovej ligy zo Soči bude pred novou sezónou skúšať ruského útočníka Alexeja Krutova, ktorý by sa po angažmáne vo Švajčiarsku rád uplatnil v KHL.