Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.7.)

nedeľa, 13. júl 2014 13:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Barcelona chce Vertonghena

Vedenie FC Barcelona sa podľa najnovších správ konečne zamerala na získane stopéra. Malo by ísť o belgického defenzívneho univerzála Jana Vertonghena. Obranca Tottenhamu Hotspur okrem pozície stredného obrancu dokáže hrať aj na kraji, čo je jeho veľké plus. Trhová cena Vertonghena by sa mohla pohybovať na úrovni 20 miliónov eur.

Suarez dostane pokutu 3M

Zdroj blízky FC Barcelona informoval, že Katalánci dali Luisovi Suarezovi do zmluvy klauzulu, v ktorej stojí, že ak El Pistolero pohryzie súpera, bude musieť klubu zaplatiť tri milióny eur z vlastného vrecka za pošpinenie značky FCB.

Pastore možno do Chelsea

Tréner José Mourinho chce podľa britskej tlače dotiahnuť do Chelsea argentínskeho záložníka Javiera Pastoreho, ktorý v minulej sezóne proti jeho Chelsea skóroval v drese Parížu Saint- Germain vo štvrťfinále Ligy majstrov.

Kam pôjde Benatia?

Mehdi Benatia, ktorý zažil výbornú sezónu v AS Rím bol v úvode leta na roztrhanie, no momentálne je otázne, kde bude vo svojej kariére pokračovať. Aktuálnymi záujemcami o jeho služby vraj sú Manchester City, Chelsea a FC Barcelona.

Di Maria pôjde radšej do Paríža

Argentínsky krídelník Angel Di Maria, ktorého chcú získať Paríž Saint- Germain a Manchester United mal vyhlásiť, že ak by mal opustiť Real Madrid, radšej by putoval do Francúzska, pretože PSG hrá na rozdiel od Red Devils Ligu majstrov.

Neistá Tourého budúcnosť v City

Budúcnosť Yayu Tourého v Manchestri City je stále neistá. Niektoré britské stávkové kancelárie dokonca vypísali kurz na to, že reprezentant Pobrežia Slonoviny mužstvo Citizens opustí už toto leto. Vzťah Tourého s vedením Man City údajne nie je najlepší.

Lukaku neostane v A tíme

Anglická tlač prišila s informáciou, podľa ktorej belgický kanonier Romelu Lukaku neostane v londýnskej Chelsea ani v ďalšom ročníku, ale opäť odíde na hosťovanie. Lukaku sa netají tým, že by chcel byť súčasťou A mužstva, preto je možné, že Stamford Bridge opustí natrvalo.

Mangala blízko Man City

Talentovaný stopér Eliaquim Mangala, ktorý naposledy obliekal dres FC Porto je veľmi blízko k prestupu do Manchestru City, ktorý netají, že plánuje posilnenie v defenzívnej línii mužstva.