Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (14.7.)

pondelok, 14. júl 2014 08:13 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (14.7.)
Správy dňa z NHL a KHL (14.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NHL

DETROIT: Vedenie Detroitu Red Wings začína byť zúfalé. Generálny manažér Ken Holland sa pred zámorskými médiami vyjadril, že trh s voľnými hráčmi neposkytuje žiadneho kvalitného beka, ktorého by mohol priviesť do svojho tímu. „Červené krídla“ dlhodobo hľadajú posilu na poste obrancu, zatiaľ však neúspešne.

MINNESOTA: Vedenie Minnesoty Wild má záujem predĺžiť kontrakt so švajčiarskym útočníkom Ninom Niederreiterom. Podľa slov generálneho manažéra Chucka Fletchera by nová zmluva mala byť dvojročná.

KHL

PETROHRAD: Útočník Viktor Tichonov odmietol špekulácie ohľadom jeho odchodu do zámoria a nechal sa počuť, že hodlá dodržať svoju platnú zmluvu s Petrohradom, s ktorým chce získať Gagarinov pohár.

PETROHRAD: Hviezdny spoluhráč Viktora Tichonova, Ilja Kovalčuk, sa zotavil po operácii kolena a zapojil sa do prípravy SKA Petrohrad na novú sezónu. Obávaný kanonier kvôli zraneniu vynechal tohtoročné majstrovstvá sveta.

KAZAŇ: Novým trénerom AK Bars Kazaň sa stal Zinetula Biljaletdinov, ktorý predtým viedol ruskú hokejovú reprezentáciu na tohtoročných Zimných olympijských hrách v Soči.