Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.7.)

pondelok, 14. júl 2014 14:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Monaco chce 85 miliónov eur

Vedenie francúzskeho klubu AS Monaco odkázalo všetkým záujemcom o kolumbijského záložníka Jamesa Rodrigueza, že ak ho chcú získať, musia si pripraviť minimálne 85 miliónov eur. „Chamés“ k Kniežatám prestúpil presne pred rokom, keď ho ASM vykúpilo z FC Porto za astronomických 60 miliónov eur.

Drogba rokuje s Chelsea

Daily Mail informuje, že legendárny útočník Didier Drogba rokuje o svojom návrate s vedením Chelsea, kde skončil v roku 2012 po úspešnom ťažení v Lige majstrov. „Didi“ je aktuálne voľný hráč, po tom, čo sa rozhodol nepokračovať v tureckom Galarasarayi Istanbul.

Khedira prestúpi do Arsenalu

Španielske a anglické médiá dnes píšu o tom, že prestup Samiho Khediru z Realu Madrid do Arsenalu je na spadnutie. Transfer môže skomplikovať Khedirovo zranenie z finále MS 2014, ale interes Gunners má pokračovať aj napriek tejto udalosti.

AS Rím si vyhliadol Vlaara

Taliansky vicemajster AS Rím, ktorý zbrojí pred Ligou majstrov sa najnovšie zameral na holandského stopéra Rona Vlaara. Vlaar zažil perfektné MS 2014 v Brazílii a výborný bol aj v minulej sezóne v drese anglickej Aston Villy.

Valbuena sa stane posilou Dinama

Francúzske periodikum L´Equipe informovalo, že Matheiu Valbuena z Marseille sa mal dohodnúť s Dinamom Moskva, ktoré ho vraj nalákalo na kráľovské zmluvné podmienky.

Scolari skončí na lavičke Brazílie

Tréner Brazílie Luiz Felipe Scolari podal deň po konci šampionátu demisiu, či ju vedenie zväzu prijme je momentálne nejasné, ale očakáva sa, že áno.

Teraz Markovič, potom Bony

Najbližšie prestupové ciele Liverpoolu FC sú Lazar Markovič, ktorý sa už stihol rozlúčiť s fanúšikmi Benficy Lisabon a ďalší útočník Wilfried Bony, ktorý naposledy obliekal dres waleského klubu Swansea City.

Rodriguéz do Liverpoolu?

Anglický futbalista Jay Rodriguez by mohol nasledovať kroky svojich ex- spoluhráčov zo Southamptonu  Adama Lallanu a Rickieho Lamberta, ktorí nedávno podpísali s Liverpoolom.

Ospina sa Arsenalu nebráni

Novým brankárom Arsenalu sa podľa niektorých zdrojov z Britských ostrovov stane kolumbijská reprezentačná jednotka David Ospina, kmeňový hráč francúzskeho OSG Nice.

Paulinho možno do Juventusu

Turínsky Juventus by mohol posilniť brazílsky reprezentant Paulinho, ktorého budúcnosť v londýnskom Tottenhame Hotspur je podľa britských médií neistá.

Barcelona zabojuje o Hummelsa

Vedenie Barcelony sa nevzdáva nádeje na získanie nemeckého reprezentačného stopéra Matsa Hummelsa. Katalánsky gigant by sa mal kúpou dortmundskej opory zaoberať v najbližších týždňoch.