Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)

utorok, 15. júl 2014 10:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Podľa niektorých špekulácií by Londýnčania chceli priviesť naspäť Didiera Drogbu. Ten by mal plniť úlohu hrajúceho trénera.

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Uruguajský útočník Edinson Cavani údajne poveril svojho agenta úlohou nájsť angažmán v Anglicku. To je výborná správa pre Red Devils a Chelsea, ktorí sa o tohto hráča zaujímajú.

MANCHESTER UNITED: Po konci sezóny 2014/15 začnú hráči nosiť dresy značky Adidas. Podpísaná je 10-ročná zmluva, ktorá vynesie klubu 750 miliónov libier.

ARSENAL: Vedenie verí, že sa mu v krátkom čase podarí priviesť brankára Davida Ospinu z OGC Nice. 25–ročný Kolumbijčan by ich mal stáť tri milióny libier.

ARSENAL: Už čoskoro má klub ohlásiť svojim fanúšikom, že získal Samiho Khediru z Realu Madrid. Na oficiálnych stránkach ale o tom stále nie je ani zmienka. Čerstvý majster sveta má už pripravenú štvorročnú zmluvu.

LIVERPOOL: The Reds obnovili svoj záujem o španielskeho obrancu Alberta Morenu z FC Sevilla. Španielskemu mužstvu ponúkajú 18 miliónov libier.

LIVERPOOL & STOKE CITY: Stoke City sa stále nevzdáva nádeje, že získa natrvalo Oussamu Assaidiho. Momentálne je však bezmocný a rozhodnúť musí Liverpool.

EVERTON: Najsledovanejší hráč maďarskej ligy, Muhamed Bešić, môže prestúpiť z Ferencvárosu do Evertonu. The Toffees sú aktuálne s ponukou 5 miliónov libier najbližšie k zisku bosnianskeho záložníka.

EVERTON: Joe Royle, ktorý v minulosti odohral vyše 200 zápasov za Everton a neskôr tento tím trénoval zasadne na lavičku klubu v Goodison Parku opäť. Bude asistentom Roberta Martinéza.

NEWCASTLE: Príchod pravého obrancu Daryla Janmaata je už len otázkou času. Holanďan dorazil na lekársku prehliadku a všetko nasvedčuje tomu, že podpíše so Strakami zmluvu.

ASTON VILLA: Francúzsky záložník Yacouba Sylla po dvoch neúspešných sezónach vo Villa Parku odchádza na hosťovanie do tureckého klubu Kayseri Erciyesspor.

ASTON VILLA & SWANSEA: Kórejský stredopoliar Ki Sung-Yueng je na predaj. 25-ročný futbalista v minulom ročníku hosťoval zo Swansea v Sunderlande a teraz si ho vyhliadol manažér Paul Lambert z Aston Villy.

SWANSEA CITY: Miguel Peréz Cuesta, skrátene Michu, má nakoniec zamieriť na ročné hosťovanie do SSC Neapol. Je to však len dočasné riešenie. Detaily zmluvy ešte nie sú známe, rovnako ani to, či taliansky klub dohodne opciu.

QPR: Niekoľko týždňov to vyzeralo tak, že z príchodu Ria Ferdinanda do QPR nič nebude. Obe strany sa nakoniec zrejme dohodnú a obranca ako voľný hráč do londýnskeho klubu prestúpi.