Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)

streda, 16. júl 2014 06:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Srbský útočník Lazar Markovič prestúpil z portugalského klubu Benfica Lisabon do anglického FC Liverpool. The Reds zaplatili 12,5 milióna eur a vlastnia polovicu práv.

LIVERPOOL: Šéf Sevilly Unai Emery pripustil, že je zmierený s odchodom svojho odchovanca Alberta Morena. O mladého obrancu má veľký záujem Liverpool.

LIVERPOOL: Luis Suárez už je v Barcelone, kde čoskoro podstúpi zdravotnú prehliadku a následne skompletizuje svoj ​​prestup z Liverpoolu. Katalánsky klub má za uruguajského strelca zaplatiť približne sedemdesiat miliónov libier.

CHELSEA: Španielsky reprezentant Diego Costa podpísal päťročnú zmluvu s anglickým klubom Chelsea Londýn. Chelsea sa dohodla s Atléticom Madrid na odstupnom vo výške 38 miliónov eur už pred dvoma týždňami počas svetového šampionátu v Brazílii.

CHELSEA: Brazílsky obranca Atlética Madrid Filipe Luis čoskoro podstúpi v londýnskej Chelsea zdravotnú prehliadku pred plánovaným prestupom v hodnote 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Louisa van Gaala čaká po zisku bronzových medailí s reprezentáciou Holandska na MS ďalšia veľká výzva. Fanúšikovia Manchestru United sú v očakávaní a tešia sa na prácu skúseného trénera. Po podpise trojročnej zmluvy priletí Van Gaal do nového pôsobiska už dnes.

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar Juventusu Turín Arturo Vidal ešte netuší, kde bude v novej sezóne pôsobiť. Jeho súčasný zamestnávateľ by len nerád prišiel o jeho služby, no v hre je však aj ponuka zo strany Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Manchestru United vzrástla šanca na príchod Angela Di Mariu z Realu Madrid. Argentínčan totiž odmietol ponuku na prestup do francúzskeho Paris Saint-Germain.

QUEENS PARK RANGERS: Bývalý zadák Manchestru United Rio Ferdinand sa už upísal  londýnskemu Queens Park Rangers.