Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)

štvrtok, 17. júl 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Anglická Chelsea sa dohodla na prestupe brazílskeho ľavého obrancu Filipeho Luisa z Atlética Madrid. Dvadsaťosemročný bek sa musí s londýnskym tímom ešte dohodnúť na osobných podmienkach a absolvovať lekárske testy.

CHELSEA: Besiktas Istanbul chce z Chelsea priviesť na ročné hosťovanie útočníka Dembu Ba, no Londýnčania preferujú okamžitý predaj.

MANCHESTER CITY: Čílsky tréner Manchestru City Manuel Pellegrini údajne odmietol ponuku stať sa novým koučom brazílskej reprezentácie.

MANCHESTER CITY: Álvaro Negredo popiera špekulácie o svojom odchode z Manchestru City. "Nechcem opustiť Manchester. Som tu veľmi spokojný a usadil som sa tu“, vyhlásil španielsky útočník.

ARSENAL: Sami Khedira je spájaný s odchodom z Realu Madrid do Arsenalu, ktorý sa s Bielym baletom už mal dohodnúť na odstupnom vo výške 25 miliónov eur. Podľa bulvárnych správ sa však sám hráč s kanoniermi zatiaľ nedohodol na podmienkach zmluvy. Khedira vraj požaduje ročný plat až 7 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED: Dva dni po tom, ako Manchester United oznámili rekordnú zmluvu s nemeckou značkou Adidas na 750 miliónov libier, zverejnil klub ďalšieho nového sponzora. Na viac rokov sa ním stala japonská firma Nissin, ktorá je v Ázii preslávená instantnými rezancami.

MANCHESTER UNITED: AC Miláno oslovilo Manchester United s požiadavkou ohľadom možného prestupu stredopoliara Naniho na San Siro. O prípadnom transfere sa bude rokovať v najbližších dňoch.

EVERTON: Everton je čoraz bližšie k dohode s Ferencvárosom ohľadom prestupu bosnianskeho futbalistu Muhameda Bešića za štyri milióny libier.