Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)

piatok, 18. júl 2014 06:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar anglického klubu Manchester United Michael Carrick vynechá pre zranenie členka začiatok sezóny. Tridsaťdvaročný hráč sa zranil na tréningu a spoluhráčom bude chýbať možno desať až dvanásť týždňov. 

MANCHESTER UNITED: Nový tréner Manchestru United Louis van Gaal sa plánuje zbaviť Andersona, Javiera Hernándeza, Wilfrieda Zahu, Naniho, Toma Cleverleyho, Chrisa Smallinga a Bebeho.

MANCHESTER CITY: Japonská automobilka Nissan sa stala novým sponzorom anglického majstra Manchester City. Obe strany oznámili dohodu o päťročnej spolupráci.

LIVERPOOL: Manažér FC Liverpool Brendan Rodgers prezradil, že spolu s vedením klubu spravili všetko pre to, aby v lete udržali v kádri hviezdneho Luisa Suáreza. Ten sa ale nakoniec rozhodol pre prestup do Barcelony.

CHELSEA: Najnovšia akvizícia FC Chelsea - ľavý obranca Filipe Luis po svojom prestupe vyhlásil, že ponuka zo strany "The Blues" sa jednoducho nedala odmietnuť.

CHELSEA: Chelsea je pripravená predať stredopoliara Johna Obiho Mikela a voľné miesto má obsadiť  Sami Khedira z Realu Madrid.

NEWCASTLE UNITED: Vedenie Newcastlu United potvrdilo prestup francúzskeho futbalistu Emmanuela Riviereho z AS Monaco. Podľa britských médií klub za 24-ročného útočníka zaplatil 8,55 milión eur.

STOKE CITY: Dnes by malo padnúť rozhodnutie ohľadom toho, kde bude vo svojej kariére pokračovať Bojan Krkić. S 23 ročným útočníkom nepočítajú v Barcelone a najväčší záujem o jeho služby majú Stoke City a Deportivo La Coruna.

QUEENS PARK RANGERS: Bývalý futbalista Manchestru United Rio Ferdinand bude v kariére pokračovať v Premier League. Tridsaťpäťročný obranca sa dohodol na ročnej zmluve s Queens Park Rangers. V klube sa stretne s Harrym Redknappom, ktorý bol jeho prvým koučom vo West Hame.