Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)

sobota, 19. júl 2014 09:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Senegalský futbalista Demba Ba skompletizoval prestup z londýnskej FC Chelsea do Besiktasu Istanbul. Turci za 29-ročného útočníka zaplatili sumu 6,5 milióna eur.

ARSENAL: Francúzsky obranca Mathieu Debuchy sa stal novou posilou anglického klubu Arsenal Londýn. Dvadsaťosemročný zadák nahradí na pravom kraji obrany svojho krajana Bacaryho Sagnu.

LIVERPOOL: Podľa niektorých britských médií Liverpool možno prvýkrát v histórii utratí za letné posily viac ako sto miliónov libier.

LIVERPOOL: Iago Aspas dotiahol do konca svoje hosťovanie z Liverpoolu v Seville. Španielsky útočník splnil poslednú podmienku, keď sa v Andalúzii úspešne podrobil zdravotnej prehliadke.

MANCHESTER CITY a UNITED: Záložník Manchestru City a reprezentant Pobrežia Slonoviny Yaya Touré údajne odmietol prestup do konkurenčného Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Nový tréner Manchestru United Louis van Gaal chce do svojho trénerského tímu aj Paula Scholesa.

WEST HAM UNITED: Ekvádorský futbalista Enner Valencia bude od budúcej sezóny pôsobiť v anglickej Premier League. Z mexického tímu Pachuca ho angažoval v piatok West Ham United. Klub z východného Londýna zaplatí za služby 25-ročného útočníka Mexičanom pätnásť miliónov eur.

NEWCASTLE UNITED: Na palube zostreleného Boeingu 777 spoločnosti Malaysia Airlines, ktorý smeroval z Amsterdamu do Kuala Lumpur a vo štvrtok večer sa zrútil blízko ukrajinsko-ruských hraníc, boli aj dvaja dlhoroční fanúšikovia anglického klubu Newcastle United.

SUNDERLAND: Anglický Sunderland zisťuje u Atlética Madrid možnosť kúpy 28- ročného uruguajského krídelníka Cristiana Rodrigueza.