Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)

sobota, 19. júl 2014 09:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Posledné hodiny delia Álvara Moratu od prestupu z Realu Madrid do Juventusu. Španielsky útočník pricestoval do Turína, aby sa podrobil zdravotnej prehliadke.

VALENCIA a FC BARCELONA: Stopér Jérémy Mathieu je v hľadáčiku Barcelony. Dobre stavaný francúzsky bek by mal v zostave nahradiť Carlosa Puyola. Jeho zamestnávateľ FC Valencia však robí všetko pre to, aby si ho udržal. 

ATLÉTICO MADRID: Anglický Sunderland zisťuje u Atlética Madrid možnosť kúpy 28- ročného uruguajského krídelníka Cristiana Rodrigueza.

SEVILLA: Iago Aspas dotiahol do konca svoje hosťovanie z Liverpoolu v Seville. Španielsky útočník splnil poslednú podmienku, keď sa v Andalúzii úspešne podrobil zdravotnej prehliadke.

SEVILLA: Kratšiu letnú prípravu má pred sebou Kévin Gameiro. Útočník Sevilly si poranil kolenné väzy a absolvoval podrobné vyšetrenie. V súčasnej dobe čaká na verdikt lekárov.

LEVNATE: Rafael Martins vlani hosťoval z Audax São Paulo v portugalskej Vitoria Setubal a na Pyrenejský polostrov sa teraz vracia. Brazílsky útočník má namierené do Levante, kde ho čaká zdravotná prehliadka.