Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)

nedeľa, 20. júl 2014 07:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Útočník Arsenal Londýn Theo Walcott bude svojmu klubu chýbať na začiatku sezóny Premier League. No už na konci augusta by sa mal zapojiť do tréningového procesu.

ARSENAL: Anglický Arsenal je blízko k získaniu kolumbijského brankára Davida Ospinu z OGC Nice. Do hry o jedného z najlepších gólmanov uplynulého MS sa ale na poslednú chvíľu vložila aj španielska Valencia.

CHELSEA: Anglický futbalista Frank Lampard by mal na budúci týždeň potvrdiť svoj prestup do zámorského tímu MLS New York City FC. Včera o tom informovali britské médiá.

CHELSEA: Hoci tréner José Mourinho vyhlásil, že jeho Chelsea s veľkými letnými nákupmi skončila, niektoré média špekulujú o odchode brazílskeho obrancu João Mirandu z Atlética Madrid práve do londýnskeho klubu.

MANCHESTER CITY: Vedenie kráľovského Realu Madrid vážne zvažuje kúpu španielskeho útočníka Álvara Negreda z Manchestru City.

LIVERPOOL a SUNDERLAND: Taliansky útočník Fabio Borini zrejme natrvalo prestúpi do Sunderlandu. „Čierne Mačky“ sa už údajne s Liverpoolom dohodli na prestupovej sume 14 miliónov libier.

NEWCASTLE: Futbalisti Newcastlu United odleteli v piatok na Nový Zéland, kde v rámci prípravy na novú sezónu Premier League odohrajú medzinárodný turnaj. V 23-člennom výbere trénera Alana Pardewa nechýbal ani slovenský mládežnícky reprezentant Ľubomír Šatka. Talentovaný stopér prišiel na sever Anglicka pred dvoma rokmi z Dubnice

HULL CITY: Futbalisti FC Hull City sa dozvedeli meno prípadného súpera v treťom predkole Európskej ligy UEFA 2014/15. Účastník anglickej Premier League si zmeria sily s úspešnejším z dvojice AS Trenčín - Vojvodina Novi Sad. 

WEST BROMWICH: Anglický klub West Bromwich Albion získal do svojich služieb nigérijského útočníka Browna Ideyeho z ukrajinského Dynama Kyjev.