Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)

pondelok, 21. júl 2014 06:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Mexický útočník Javier Hernandez sa pripojí k spoluhráčom z Manchestru United na predsezónny "trip" v USA. Chicharito, ktorý v minulej sezóne v drese "červených diablov" plnil najmä úlohu náhradníka, by sa mal objaviť v tíme pred stredajším prípravným zápasom s Los Angeles Galaxy v Pasadene.

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Arsenal je pripravený predať obrancu Thomasa Vermaelena do Manchestru United. Ten musí za belgického reprezentanta zaplatiť asi 10 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: AC Miláno javí eminentný záujem o krídelníka Naniho z Manchestru United. Talianom sa ale vôbec nepáči suma 11 miliónov libier, ktorú za portugalského rýchlika vedenie "červených diablov" požaduje.

MANCHESTER UNITED: Holandský obranca Stefan de Vrij má nakročené do Manchestru United. Tím z Old Trafford za stopéra Feynoordu zaplatí asi 10 miliónov libier.

LIVERPOOL: Isco možno už po jednej sezóne odíde z Realu Madrid. Podľa informácií denníka AS má o mladého ofenzívneho stredopoliara záujem Liverpool.

ARSENAL: Arsenal je údajne blízko k príchodu talianskeho útočníka Maria Balotelliho. Za známeho búrliváka londýnsky celok zaplatí asi 16 miliónov libier.

CHELSEA: Tréner José Mourinho chce v Chelsea udržať útočníka Romela Lukakua a dementuje tak všetky správy, ktoré mladého hráča spájajú s prestupom inam.

CHELSEA: Prípravu Chelsea na novú sezónu môže nepríjemne ovplyvniť fakt, že stredopoliar Mohamed Salah možno bude odvedený do rodného Egypta na povinnú vojenskú službu.

TOTTENHAM: Dvadsaťsedemročný belgický obranca Jan Vertonghen z Tottenhamu uviazol v hľadáčiku FC Barcelony.