Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.7.)

pondelok, 21. júl 2014 14:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Fernando Torres do Atlética Madrid?

Anglické médiá špekulujú o tom, že Fernando Torres by mohol opustiť londýnsku Chelsea a vrátiť sa do Atlética Madrid, ktorého je odchovancom a kde sa stal v minulosti kapitánom. Je otázne, či ide o pravdivé informácie, pretože El Nino odcestoval s Londýnčanmi na sústredenie do Rakúska.

Dunga trénerom Brazílie

Novým, alebo lepšie povedané staro- novým trénerom reprezentácie Brazílie je Carlos Dunga, ktorý už pred pár rokmi národný tím viedol a vedenie zväzu ho spolu s fanúšikmi vyštvalo po neuspokojivých výsledkoch a hre.

Hummels má podpísať v Manchestri

Najnovšie správy hovoria o tom, že stopér Mats Hummels by mal odísť z Borussie Dortmund a podpísať kontrakt s Manchestrom United. Nemeckého obrancu vraj už nechce získať Barcelona, pričom Red Devils sú za neho ochotní zaplatiť približne 40 miliónov eur.

Drogba krôčik od Chelsea

Francúzsky magazín L´Equipe informoval, že Didier Drogba ako voľný hráč podpíše ročný kontrakt s Chelsea, kde by mal vypomáhať v útoku. Po sezóne 2014/2015 potom následne prejde do realizačného tímu k Josému Mourinhovi.

James bude stáť 88 miliónov                                          

Španielske denníky sa zhodli v tom, že kolumbijský záložník James Rodriguéz bude Real Madrid stáť 88 miliónov eur a cenovo sa tak vyrovná a podľa niektorých zdrojov dokonca prevýši prestup Luisa Suareza do Barcelony.

Di Maria možno na hosťovanie

Francúzska tlač tvrdí, že Paríž Saint- Germain nekúpi Angela Di Mariu z Realu Madrid, ale argentínskeho reprezentanta sa pokúsi zlanáriť na kráľovské podmienky a ročné hosťovanie v Parc des Princes.

Juventus chce stále Evru

Vedenie Juventusu Turín naďalej vytrvalo bojuje o francúzskeho krajného obrancu Patricea Evru, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru United. Nový tréner Red Devils Louis Van Gaal sa však Evru rozhodol predať.

Neapol zabojuje o Eto´oa

Samuel Eto´o, ktorý po angažmáne v Chelsea nemá zamestnávateľa by mohol vo svojej kariére pokračovať v talianskej lige v drese SSC Neapol.