Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)

utorok, 22. júl 2014 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Taliansky klub Juventus Turín získal do svojich služieb francúzskeho obrancu Patricea Evru z Manchestru United. Taliansky majster zaplatí za služby tridsaťtriročného krajného beka 1,2 milióna libier a ďalších 300.000 v prípade, že sa kvalifikuje do Ligy majstrov 2015/16.

MANCHESTER CITY: Útočník Álvaro Negredo bude anglickému klubu Manchester City chýbať niekoľko mesiacov. V piatkovom prípravnom zápase proti Hearts si španielsky reprezentant zlomil priehlavkovú kosť na nohe a s určitosťou nestihne štart novej sezóny. 

ARSENAL: Londýnsky Arsenal musí za stredopoliara Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon zaplatiť minimálne 24 miliónov libier.

CHELSEA: Mohamed Salah si môže vydýchnuť. Egyptský minister školstva odvolal jeho zaradenie do povinnej vojenskej služby, vďaka ktorej by sa ofenzívny hráč Chelsea v rodnej krajine zdržal po dobu 12 mesiacov až 3 roky.

CHELSEA: Mario Pašalić prestúpil z Hajduku Split do Chelsea, no na šancu v prvom tíme si ale zrejme bude musieť ešte počkať. Mladý chorvátsky stredopoliar podľa médií odíde na hosťovanie. Reálne je jeho angažmán v španielskom Elche.

TOTTENHAM: Argentínsky tréner Mauricio Pochettino vyhlásil, že chce s Tottenhamom získať ligový titul.

STOKE CITY: Honduraský reprezentant Wilson Palacios neprestúpi z anglického Stoke City do Kataru. Tamojší Qatar Sports Club informoval, že 29-ročný stredopoliar neprešiel v klube vstupnou zdravotnou prehliadkou.

WEST HAM: West Ham chce na hosťovanie priviesť záložníka Saphira Taideru z Interu Miláno a obrancu Vitorina Antunesa z Málagy.