Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)

streda, 23. júl 2014 06:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Anglický stredopoliar Jordan Henderson verí, že aj napriek odchodu topkanoniera Luisa Suáreza môže Liverpool v novej sezóne pomýšľať na úspech.

CHELSEA: Portugalský stredopoliar Tiago Mendes napokon neprestúpi do FC Chelsea. Skúsený záložník sa napriek množiacim sa špekuláciám rozhodol predĺžiť zmluvu so španielskym šampiónom Atléticom Madrid o ďalšie dva roky.

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United Louis van Gaal plánuje ponúknuť Ajaxu Amsterdam 17 miliónov libier za stredopoliara Daleyho Blinda.

TOTTENHAM: Anglický Tottenham údajne musí Realu Sociedad za francúzskeho stredopoliara Antoine Griezmanna zaplatiť 25 miliónov libier.

WEST BROMWICH: Anglický brankár Ben Foster podpísal nový štvorročný kontakt s klubom Premier League West Bromwich Albion. Súčasťou zmluvy je aj opcia na sezónu 2018/2019.

STOKE CITY: Anglickému klubu Stoke City sa včera podaril husársky kúsok na prestupovom trhu, keď do svojich služieb získal španielskeho útočníka Bojana Krkiča z FC Barcelona.

SOUTHAMPTON: Anglický klub Southampton chce predať talianskeho útočníka DanihoOsvalda. Ten pritom prišiel na štadión St. Mary's z AS Rím iba pred necelým rokom. Dvadsaťosemročný Osvaldo odohral za Southampton trinásť duelov a strelil tri góly. Potom sa však pobil na tréningu so spoluhráčom Jose Fontem a tím ho poslal na hosťovanie do Juventusu Turín.

LEICESTER: Do kádra nováčika najvyššej anglickej ligy Leicester City smeruje argentínsky útočník Leonardo Ulloa z Brightonu.