Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.)

štvrtok, 24. júl 2014 06:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Cesc Fabregas prekvapil množstvo fanúšikov, keď nedávno oznámil, že z Barcelony prestupuje do londýnskej Chelsea. Mnohých prekvapil aj fakt, že sa Fabregas rozhodol opustiť katalánsky veľkoklub, pričom pred troma rokmi doslova prosil vedenie Arsenalu Londýn, aby ho pustili domov.

CHELSEA: Tréner londýnskej Chelsea José Mourinho chce so svojím tímom od budúcej sezóny vládnuť anglickému futbalu.

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United Louis van Gaal kritizoval predsezónnu prípravu klubu v USA. Podľa jeho slov to nie je pozitívny krok pre dobrú prípravu. "Musíte cestovať na veľké vzdialenosti, veľa lietať, neraz treba prekonávať časové pásma. Toto teda vôbec nie je vhodné pre kvalitnú prípravu," uviedol pre BBC Holanďan. 

MANCHESTER UNITED: Inter Miláno stále lanári útočníka Javiera Hernándeza z Manchestru United.

LIVERPOOL: Liverpool chce na ročné hosťovanie priviesť pravého obrancu Javiera Manquilla z Atlética Madrid.

HULL CITY: Hull City jedná o príchode kamerunského reprezentačného obrancu Jeana-Armel Kana-Biyika z francúzskeho Rennes.

TOTTENHAM: Tottenham a Arsenal sa zaujímajú o stredopoliara Šachťoru Doneck Douglasa Costu, ktorému sa kvôli politickému napätiu nechce späť na Ukrajinu.

EVERTON: Everton je blízko dohody ohľadom prestupu belgického útočníka Davida Henena z Anderlechtu Brusel.