Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)

piatok, 25. júl 2014 08:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Holandský tréner Luis Van Gaal zaznamenal úspešný debut na lavičke Manchestru United. "Červení diabli" deklasovali na štadióne v Pasadene účastníka MLS Los Angeles Galaxy 7:0.

MANCHESTER CITY: Isco po príchodoch Toniho Kroosa a Jamesa Rodrígueza zrejme nebude mať v Reale Madrid na ružiach ustlané a špekuluje sa o jeho odchode. Podľa anglických médií má o dvadsaťdvaročného ofenzívneho stredopoliara záujem Manchester City.

CHELSEA: Nemecký klub Eintracht Frankfurt získal na sezónu z Chelsea Londýn posilu do ofenzívy v podobe Brazílčana Lucasa Piazona. Dvadsaťročný hráč prišiel do londýnskeho klubu v roku 2012. Počas minulých dvoch sezón pôsobil na hosťovaní v Malage a Arnheme. 

CHELSEA: Anglický stredopoliar Frank Lampard bude vo svojej kariére pokračovať v zámorí. Bývalý hráč Chelsea Londýn podpísal zmluvu s tímom New York City FC, ktorý pôsobí v najvyššej súťaži Major League Soccer.

CHELSEA: Anglická Chelsea stále vážnejšie monitoruje v Reale Madrid situáciu ohľadom dvadsaťjedenročného beka Raphaela Varana.

LIVERPOOL: Liverpool sa vraj ešte vloží do hry o stredopoliara Artura Vidala a ponúkne Juventusu Turín za hráčov príchod 42,5 milióna libier.

SWANSEA a TOTTENHAM: Vedenie anglického klubu Tottenham Hotspur získalo z konkurenčného Swansea City holandského brankára Michela Vorma a waleského obrancu Bena Daviesa. Opačným smerom putuje stredopoliar Gylfi Sigurdsson.

SWANSEA: Anglický klub Swansea City pokračuje v posilňovaní kádra. Účastník Premier League predstavil šiestu novú akvizíciu, ktorou je ekvádorský krídelník Jefferson Montero, z mexického tímu Morelia.

WEST BROMWICH: West Bromwich chce dosvojho týmu získať kostarických reprezentantov Yeltsina Tejedu a Cristiana Gamboua.