Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.7.)

sobota, 26. júl 2014 10:52 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Didier Drogba je späť v Chelsea

Legenda Chelsea Didier Drogba sa včera dohodol s klubom zo Stamford Bridge na ročnom kontrakte. Reprezentant Pobrežia Slonoviny opustil The Blues v roku 2012 po víťazstve v Lige majstrov a podľa vlastných slov by si podobný úspech v Londýne opäť rád zopakoval.

Shaw by zabil Chelsea

Tréner Chelsea José Mourinho v jednom z rozhovorov povedal, že The Blues nekúpili Lukea Shawa preto, lebo by rozbil ich finančnú koncepciu. 19- ročný mladík bol totiž porovnateľne drahý ako Diego Costa a takmer 2x taký drahý ako skúsený Filipe Luis. Mourinho povedal, že ak by  klub za tínedžera zaplatil takú astronomickú sumu, v mužstve by to narobilo zlú krv. Shawa nakoniec získal Manchester United.

Milan Lalkovič pokračuje v Česku

Slovenský reprezentant do 21 rokov a donedávna kmeňový hráč Chelsea Milan Lalkovič sa stal futbalistom Mladej Boleslavi, kde si zahrá aj v treťom predkole Európskej ligy.

Schneiderlin za 27 miliónov

Vedenie anglického Southamptonu stanovilo trhovú cenu francúzskeho univerzála Morgana Schneiderlina na 27 miliónov libier. Záujemcov o jeho služby je niekoľko , spomínal sa napríklad Arsenal.

Falcao na hosťovanie do Realu?

Francúzske médiá špekulujú o tom, že kolumbijský strelec Radamel Falcao by mohol odísť z AS Monaco na ročné hosťovanie do Realu Madrid. Išlo by pomerne netradičný ťah v podaní oboch mužstiev.

Nejasná budúcnosť Isca

Po príchode Jamesa Rodrigueza do Realu Madrid je nejasná budúcnosť talentovaného španielskeho mladíka Isca. Bývalého hráča Malagy sa snaží získať niekoľko svetových veľkoklubov, spomína sa napríklad Manchester City.

Zouma na hosťovanie nepôjde

Francúzsky talentovaný stopér Kurt Zouma, ktorý sa v lete vrátil z hosťovania v Saint Etienne do Chelsea podľa všetkého nepôjde na hosťovanie, ale popri Terrym a Cahillom bude stopérom číslo tri.

Valbuena nakoniec do QPR?

Francúzsky stredopoliar Marseille Mathieu Valbuena, ktorý mal zamieriť do ruského Dinama Moskva možno nakoniec zakotví v anglickom klube Queens Park Rangers.