Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)

sobota, 26. júl 2014 11:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Manažér severolondýnskeho Arsenalu Arséne Wenger prezradil, že trojica nemeckých reprezentantov, ktorá sa pričinila o zisk titulu majstra sveta, nestihne úvod novej sezóny. Mesut Özil, Per Mertesacker a Lukas Podolski dostali extra voľno, aby si stihli dôkladne oddýchnuť po náročnej minulej sezóne. 

ARSENAL: Arsenal lanári z Realu Madrid brankára Ikera Casillasa, ktorému ponúka päťročnú zmluvu s príjmom 1,4 milióna libier ročne.

LIVERPOOL: Podľa majiteľa FC Liverpool Johna Henryho sa anglický vicemajster rozišiel s uruguajským útočníkom Luisom Suarezom v tom správnom čase.

LIVERPOOL: Nová posila anglického vicemajstra FC Liverpool Adam Lallana vynechá úvod novej sezóny v Premier League. Dvadsaťšesťročný stredopoliar utrpel počas tréningu v rámci amerického turné v Bostone zranenie kolena a čaká ho približne šesťtýždňová pauza.

CHELSEA: Didier Drogba bude po dvojročnej pauze opäť obliekať dres anglického klubu FC Chelsea. Reprezentant Pobrežia Slonoviny podpísal v piatok s londýnskym tímom zmluvu na jednu sezónu. 

CHELSEA:Petr Čech nechce v budúcej sezóne sedieť na lavičke náhradníkov a plánuje sa popasovať s mladým Belgičanom Thibautom Courtoisom o post brankárskej jednotky v tíme londýnskej FC Chelsea.

SUNDERLAND a CHELSEA: Vedenie anglického klubu AFC Sunderland dotiahlo prestup obrancu Patricka van Aanholta z londýnskej Chelsey.

MANCHESTER UNITED: Portugalčan Bebe bude pokračovať v kariére v Benfice Lisabon. Dvadsaťštyriročný útočník prestúpil do slávneho portugalského klubu za tri milióny eur z Manchestru United.

WEST HAM: Futbalista anglického West Hamu United Andy Carroll si natrhol väzivá v členku a čaká ho operácia, po ktorej vynechá približne štyri mesiace.