Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7)

sobota, 26. júl 2014 11:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.7) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Športový arbitrážny súd rozhodne v prípade uruguajského futbalistu Luisa Suareza do konca augusta. 

FC BARCELONA: Katalánsky veľkoklub za sebou nemá vydarenú sezónu. Pod novým trénerom Luisom Enriquem tak začína Barca doslova od začiatku. "Začíname od nuly. Došlo k zmenám vo všetkých smeroch. Túžba k zopakovaniu predošlých úspechov je však obrovská," povedal Andrés Iniesta.s

REAL MADRID: Anglický Arsenal lanári z Realu Madrid brankára Ikera Casillasa, ktorému ponúka päťročnú zmluvu s príjmom 1,4 milióna libier ročne.

REAL MADRID: Fábio Coentrão sa podľa informácií denníka Marca zapojil do tréningu so spoluhráčmi z Realu Madrid. Portugalský obranca bol mimo hry šesť týždňov, keď v priebehu prvého zápasu na MS proti Nemecku si privodil vážne svalové zranenie.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid usiluje o útočníka Javiera Hernándeza z Manchestru United.

SEVILLA: Coke mal v Andalúzii zmluvu už len na rok a špekulovalo sa aj o jeho odchode. Záujem údajne mala Marseille, avšak španielsky obranca sa teraz dohodol so Sevillou na trojročnom predĺžení spolupráce.