Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)

nedeľa, 27. júl 2014 10:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je späť v hre o krídelníka Angela di Maríu z Realu Madrid. Francúzsky PSG nie je ochotný za hráča zaplatiť požadovaných 45 miliónov libier a United tak majú ešte reálnu šancu na jeho angažovanie.

MANCHESTER UNITED: Útočník Wayne Rooney vyhlásil, že chce v budúcej sezóne nosiť kapitánsku pásku a chce s Manchestrom United zasadnúť aj na trón pre víťaza Premier League.

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Španielska Barcelona vstúpila do hry o podpis belgického obrancu Thomasa Vermaelena z Arsenalu. Ten už je dlhšiu dobu spájaný s možným prestupom do Manchestru United.

ARSENAL: Arsenal vraj môže kúpiť Maria Balotelliho z AC Miláno iba za 8 miliónov libier, ak k tomu prihodí aj talentovaného útočníka Joela Campbella.

LIVERPOOL: Liverpool údajne ponúkol 14 miliónov libier za švajčiarskeho záložníka XherdanaShaqiriho z Bayernu Mníchov.

CHELSEA a EVERTON: Návrat Dididera Drogbu do Chelsea potešil vedenie Evertonu. V Evertone veria, že teraz budú môcť z londýnskeho celku vykúpiť mladého útočníka Romela Lukakua.

SOUTHAMPTON: Southampton sa snaží vo svojom kádri udržať stredopoliara Morgana Schneiderlina a odkázal všetkým záujemcom, že ho nepredá za menej ako 27 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS: Brankár brazílskej reprezentácie Julio Cesar ukončil hosťovanie v Toronte a vrátil sa do Queens Park Rangers, ktorý bude v novej sezóne pôsobiť v najvyššej anglickej súťaži.