Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)

pondelok, 28. júl 2014 06:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Anglický klub Arsenal Londýn získal do svojich radov kolumbijského brankára Davida Ospinu, ktorý žiaril na majstrovstvách sveta v Brazílii a dostal svoj tím do štvrťfinále.

ARSENAL: Arsenal zrejme využije zlú politickú situáciu na Ukrajine a kúpi zo Šachťoru Doneck brazílskeho záložníka Douglasa Costu. Ten chce ukrajinský celok opustiť, pretože sa bojí o svoju bezpečnosť.

LIVERPOOL a STOKE CITY: Možný prestup Oussama Assaidiho z Liverpoolu do Stoke komplikuje fakt, že si marocký krídelník žiada až príliš vysoký plat.

MANCHESTER CITY: Novým kapitánom anglickej reprezentácie sa možno stane brankár Joe Hart. Ten zaujal kouča Roya Hodgsona tým, aký rešpekt mal v anglickej kabíne počas svetového šampionátu.

MANCHESTER UNITED: Inter Miláno ponúka Manchestru United svojho záložníka Fredyho Guarina a na oplátku chce získať útočníka Javiera Hernándeza.

MANCHESTER UNITED: Tréner Louis van Gaal nechal nad tréningové centrum Manchestru United nainštalovať niekoľko kamier, vďaka ktorým môže aj spätne analyzovať všetky klubové tréningy.

WEST HAM: West Ham sa snaží získať kamerunského útočníka Samuela Eto'a, ktorý je po konci zmluvy s Chelsea voľným hráčom.

SUNDERLAND: Cristian Rodríguez sa blíži k prestupu z Atlética Madrid do Sunderlandu. Agent uruguajského stredopoliara je v Anglicku, aby tam doladil podmienky transferu.