Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.7.)

pondelok, 28. júl 2014 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Griezmann posilní Atlético Madrid

Talentovaný francúzsky reprezentant Antoine Griezmann, ktorý minulý ročník odohral v španielskom Reale Sociedad San Sebastián by mal pokračovať vo svojej kariére v La Lige. Podľa dostupných správ sa v najbližších dňoch, či dokonca hodinách stane oficiálnou posilou úradujúceho španielskeho majstra Atlética Madrid.

Vertonghen Barcelonu neposilní

Belgický stopér Jan Vertonghen, ktorý bol v poslednom období spájaný s prestupom do FC Barcelona podľa všetkého katalánsky tím neposilní. Opora Tottenhamu Hotspur sa v jednom z rozhovorov mala vyjadriť, že Blaugranas nie sú tím pre neho, i keď ich rešpektuje.

Enrique chce Cuadrada

Prestup Juana Cuadrada z Fiorentiny do Barcelony si podľa najnovších správ želá samotný kouč Kataláncov Luis Enrique. Kolumbijčan Cuadrado je na tom technicky veľmi dobre a Enrique si myslí, že by sa do koncepcie Barcelony hodil. Hráča, ktorý zažiaril na MS 2014 v Brazílii stále sonduje aj Manchester United.

Látal na odchode?

Nepresvedčivé výkony MFK Košice v úvode nového ročníka vedú k diskusiám o budúcnosti českého trénera Radka Látala na lavičke Východniarov. Žlto- modrí majú v prebiehajúcom ročníku na konte výsledky 0:1,1:2,0:1, 1:4, 0:3 a 1:3, čo je dosť alarmujúce. Ďalšie neúspešné stretnutia môžu Látalovi zlomiť na východe Slovenska trénerský väz.

Di Maria za 80 miliónov

Madridský denník Marca dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej argentínsky reprezentant Angel Di Maria opustí Real Madrid minimálne za osemdesiat miliónov eur. Hlavnými záujemcami o jeho služby sú Paríž Saint- Germain a Manchester United.

Agger do Barcelony?

Dánsky stopér Daniel Agger, ktorý bojuje v Liverpoole o miesto v zostave s Martinom Škrtelom a Momodouom Sakhom možno zmení dres. O jeho služby sa vytrvalo zaujíma Barcelona, pričom opora dánskej reprezentácie je údajne prestupu do Španielska naklonená.

Callejón blízko Atlética

José María Callejón, člen širšieho kádra španielskej reprezentácie a opora SSC Neapol je v hľadáčiku španielskeho majstra Atlética Madrid. Je však otázne, či by bývalý hráč najväčšieho mestského rivala Atlética – Realu Madrid – ku Colchoneros prestúpil.

Baez pod 200 tisíc

Odchod argentínskeho stredopoliara Alda Baeza z AS Trenčín do Slavie Praha otriasol slovenskou futbalovou scénou už minulý týždeň. Jeden z najväčších trenčianskych srdciarov by mal „Zošívaných“ stáť približne 150 000 eur.