Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.)

štvrtok, 31. júl 2014 11:52 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Lukaku opustil Chelsea

Belgický útočník Romelu Lukaku sa včera večer stal oficiálne posilou liverpoolskeho Evertonu. Odchovanec Anderlechtu, ktorý v Chelsea nedostal poriadnu šancu presadiť sa, Karamelky stál 28 miliónov libier plus rôzne bonusy. Kouč The Blues José Mourinho sa vyjadril, že Lukaku chcel byť v Chelsea útočníkom číslo jeden, čo mu Portugalec nevedel zaručiť.

Di Mariu chce aj Bayern

Denník blízky madridskému Realu – AS  dnes píše o tom, že Bayern Mníchov sa pridal k početnému zoznamu záujemcov, ktorí by radi získali Angela Di Mariu z Bieleho Baletu. „El Fideo“ má po príchode Jamesa Rodrigueza v tíme ťažkú pozíciu a nie je vylúčené, že zmení dres. Interes majú aj Manchester United a PSG.

PSG zrušilo Barcelonu

Vedenie parížskeho Paríža Saint- Germain sa rozhodlo neakceptovať lukratívnu ponuku FC Barcelona vo výške 43 miliónov eur na kúpu brazílskeho talentovaného stopéra Marquinhosa. Samotný hráč by sa zmene dresu vraj nebránil, ale klub ho pustiť nechce.

Monaco loví na Ukrajine

65 miliónov eur, to je suma, ktorú sú ochotné Kniežatá z Monaka ponúknuť ukrajinskému Šachťaru Donetsk za dvojicu brazílskych útočníkov Douglasa Costu a Alexa Teixeiru. Obaja hráči sa vracali kvôli nepokojom na Ukrajine do svojho klubu len s ťažkým srdcom.

Mertens do Anglicka?

Belgický stredopoliar Dries Mertens, ktorý zažil výbornú sezónu v SSC Neapol a zažiaril na MS 2014 v Brazílii v drese svojej krajiny by mohol údajne posilniť Manchester United.

Tottenham núka 22 miliónov

Renomovaný anglický denník The Times dnes priniesol informáciu, podľa ktorej chce Tottenham Hotspur ponúknuť Southamptonu 22 miliónov libier za Morgana Schneiderlina. Vedenie Sotonu Francúza predať odmietlo, ale hráč vyjadril snahu zmeniť klub.

Fellaini posilní Neapol

Bulvárny britský denník Daily Star informoval, že belgický reprezentant Marouane Fellaini opustí Manchester United a prestúpi do talianskeho klubu SSC Neapol.

Liverpool si to rozdá s Tottenhamom

Po medializovanom záujme Tottenhamu Hotspur o Jaya Rodrigueza zo Southamptonu , sa do bitky o tohto anglického reprezentanta zapojil aj Liverpool. The Reds už toto leto kúpili zo Sotonu Lamberta, Lallanu a Lovrena.