Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.)

piatok, 1. august 2014 10:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedeniu sa podarilo zaviazať Edina Džeka do leta 2017/18. Bosnianska hviezda predĺžila zmluvu, ktorá mala končiť už po sezóne.

MANCHESTER CITY: 32-ročný brankár Willy Caballero verí, že sa v zostave Citizens uchytí a plánuje Joea Harta pripraviť o miesto jednotky.

CHELSEA: 23-ročný francúzsky krídelník Gaël Kakuta odchádza na ročné hosťovanie do španielskeho Rayo Vallecano.

CHELSEA: Podľa mnohých je odchod Marka Marina z Londýna len otázkou času. Nemecký futbalista by mohol ísť do Bundesligy, kde sa skloňoval Hannover. Ten však včera záujem poprel.

LIVERPOOL & SUNDERLAND: Sunderland ponúka za útočníka Fabia Boriniho 14 miliónov libier. Talian v minulom ročníku na Stadium of Light hosťoval a strelil 7 gólov.

ARSENAL: Krátko po podpise novej päťročnej zmluvy mal Serge Gnabry odísť na hosťovanie do Crystal Palace. Odchod ale odmietol a zrejme ostane u The Gunners.

ARSENAL & WEST HAM: Carl Jenkinson putuje z Arsenalu na hosťovanie do West Hamu, kde strávi najbližší ročník Premier League.

WEST HAM: Kladivári sa budú snažiť zaloviť v Donecku, kde sa niektorí hráči boja vrátiť naspäť na Ukrajinu. Vyhliadli si argentínskeho útočníka Facunda Fereyru.

WEST HAM: 21-ročný záložník Ravel Morrison bol obvinený z napadnutia dvoch žien vo veku 19 a 39 rokov.

TOTTENHAM: 24-ročný Danny Rose sa dohodol na 5-ročnej zmluve na White Hart Lane.

TOTTENHAM: Defenzívne ladený Eric Dier sa čoskoro oficiálne stane hráčom Spurs. V aktuálnom pôsobisku, Sportingu Lisabon, odmietol podpísať novú zmluvu, tak bol predaný za 5 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Prestup Marouana Fellainiho do Neapola sa údajne posunul správnym smerom, ale taliansky klub by prijal zníženie požadovanej sumy 18 miliónov libier.

SOUTHAMPTON: The Saints majú šancu kúpiť 24-ročného obrancu Marcosa Roja zo Sportingu, ale pripraviť si musia 16 miliónov libier.

STOKE CITY: Jedným z najzvučnejších mien, spojených s anglickou ligou, je Brazílčan Ronaldinho. Medzi záujemcov o jeho služby sa zaradil aj Stoke.

ASTON VILLA: Taliansky tím Hellas Verona robí všetko preto, aby priviedol španielskeho obrancu Antonia Lunu.

BURNLEY: Tom Heaton bude hájiť bránu Burnley aj v budúcej sezóne. S vedením sa dohodol na zmluve do leta 2017.