Main Content

Golf-OTS: Siedmy ročník CHARITY GOLF CUP pod záštitou Petra Bondru

piatok, 1. august 2014 12:05 | Autor: TASR

Bratislava 1. augusta (TASR-OTS) - Dňa 2. augusta 2014 sa uskutoční už 7. ročník benefičného golfového turnaja CHARITY GOLF CUP pod záštitou Petra Bondru a hokejistov NHL na golfovom ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici.

Za uplynulých 6 ročníkov CHARITY GOLF CUPu bolo vyzbieraných takmer 100 000 € a prostredníctvom Nadácie Miroslava Šatana a Nadácie pre deti Slovenska (projekt Hodina deťom) boli použité na podporu detí v rôznych životných situáciach.

Cieľom charitatívneho turnaja je pomáhať tým, ktorí to potrebujú. "Nadácia pre deti Slovenska pomáha peniazmi, ktoré získa, deťom vo všetkých regiónoch na Slovensku, medzi inými i zdravotne postihnutým, sociálne slabým, tým, ktoré sa ocitli v kríze, ale tiež pomáha deťom kvalitnejšie tráviť voľný čas a rozvíjať sa. Zisťujeme a snažíme sa riešiť to, čo deti v tejto dobe potrebujú, ako internet, médiá, nový prístup v komunikácii a ďalšie témy. Prinášame inovácie do vzdelávania na školách, rozvíjame dobrovoľníctvo a mnoho ďalších aktivít v prospech detí na Slovensku," hovorí riaditeľka Nadácie pre deti Slovenska, Dana Rušinová. Deje sa to prostredníctvom grantového programu Hodina deťom, ktorý už 16 rokov podporuje organizácie dlhodobo a systematicky pracujúce s deťmi a mladými ľuďmi na Slovensku, ale aj s dospelými, dôležitými pre ich život.

Organizátori turnaja veria, že ďalší ročník turnaja a nádherné prostredie pod Tatrami privíta opäť nadšencov, ktorí prostredníctvom golfu spoja príjemné s užitočným. Účasť na turnaji už potvrdili Peter Bondra, Richard Lintner, Zdeno Chára, Miro Šatan, Anton Šťastný, Ján Filc, Peter Modrovský, Pavol Hurajt, Adam Žampa, Adela Banášová, Milan Lasica, Milan Kňažko a ďalší. Na greene ich bude povzbudzovať maskot Hodiny deťom Hugo.

Súčasťou turnaja hraného formou Texas scramble bude aj tradičná dražba osobných vecí hviezd športového a kultúrneho neba.

Kontakt pre média: Michal Jakubčo, tel.: 0903 972 937, michal@nds.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.