Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)

piatok, 1. august 2014 12:40 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Cavani môže posilniť Chelsea

Uruguajský útočník Edinson Cavani, ktorého budúcnosť v PSG je aktuálne nejasná s možno stane posilou londýnskej Chelsea. Bývalý hráč Neapola, či Palerma sa ocitol aj v hľadáčikoch Manchestru United, či Tottenhamu. Samotný hráč sa vyjadril, že je v Paríži spokojný, ale anglické médiá tvrdia, že to môže byť iba mediálna hra a Cavani sa chystá na prestup.

United zaplatí 60 miliónov

Britské denníky informujú o prestupe Artura Vidala do Manchestru United ako o hotovej veci. Čilský reprezentant by mal anglický celok stáť astronomických 60 miliónov eur. Tieto peniaze vraj vedenie Juventusu Turín plánuje využiť na ďalšie posily.

Odíde Čech z Chelsea?

Otázna je budúcnosť Petra Čecha v londýnskej Chelsea. Česká legenda bude čeliť v novom ročníku konkurencii v podobe Thibauta Courtoisa, pričom tretí brankár Mark Schwarzer predĺžil svoj kontrakt. Courtois má byť podľa médií jednotka, Schwarzer z klub neodchádza, a teda je otázne, či bude Chelsea disponovať luxusnou brankárskou trojicou.

Juventus chce Lavezziho

Ďalším z tímov, ktoré by chceli získať argentínskeho zakončovateľa Ezequiela Lavezziho je Juventus Turín. Celý transfer môže urýchliť prípadný odchod Artura Vidala z Turína, pokladnica Starej Dámy by tým dostala obrovský impulz.

Kde skončí Rémy?

Kmeňový hráč Queens Park Rangers Loic Rémy, ktorého chcel získať Liverpool je stále hráčom klubu z Loftus Road a v týchto dňoch ťažko povedať, kde bude hrať v novom ročníku. O jeho služby prejavil záujem aj Newcastle, kde tento Francúz hosťoval v minulej sezóne.

Kagawa do Atlética Madrid?

Ďalším hráčom, ktorý je na zozname úradujúceho španielskeho majstra Atlética Madrid je Shinji Kagawa. Japonec nedostáva v Manchestri United taký priestor, ako by si prial a pre Atlético by bol veľmi výhodný aj z marketingového hľadiska.

Vermaelen na odchode z Arsenalu

Dni belgického stopéra Thomasa Vermaelena v Arsenale Londýn sú zrejme zrátané. Šikovný obranca údajne vyjadril chcenie zmeniť klub. Zaujímať sa má o jeho služby napríklad konkurenčný Manchester United.

Sinclair posilní Aston Villu

Anglický záložník Scott Sinclair zrejme toto leto definitívne opustí Manchester City, ktorý ho posledné roky posielal len na hosťovania. Eminentný záujem o tohto ex- futbalistu Swansea prejavila Aston Villa.